Mogen wij
u inpakken?

Of zullen we beginnen bij uw producten?

Food processing machines voor de voedselverwerkende industrie

Familiebedrijf Van Uhm levert al 75 jaar food processing machines voor de voedselverwerkende industrie. Van vlees, vis en kaas tot en met vegetarische producten. Onze professionals ondersteunen onze klanten elke dag met passende adviezen en vakkundige service voor hun productieproces.

Over welke vraag mogen we met u meedenken?

W & G Brinkhorst – Wilco Brinkhorst

Dit bedrijf hebben we al ingepakt. Benieuwd waarom?

“Veel praktijkkennis en -ervaring, snelle service, betrouwbaar in afspraken.”

Al 60 jaar is W&G Brinkhorst dé specialist in kip, vlees, wild en gevogelte voor de professionele keuken. Wilco Brinkhorst: “Van Uhm is voor onze de juiste partner op weg naar verdere groei.”

Typisch Van Uhm

We houden van direct klantcontact, aanpakken en de klant ontzorgen. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we problemen snel oplossen en zijn we bij calamiteiten snel ter plaatse met de juiste apparatuur. Elke klant, groot of klein, kan bij ons rekenen op dezelfde uitstekende service.

Wat kenmerkt ons verder?

Genoeg over ons. We zijn nieuwsgierig naar uw bedrijf!

We geven eerlijk toe: zo’n verhaal vertellen op een webpagina is eigenlijk niets voor ons. Veel liever komen we bij u langs om te kijken wat u precies doet en op welke manier we u kunnen helpen om uw foodproces nog beter te optimaliseren. En uiteraard bent u ook van harte welkom op onze vestiging in Borne! 

Vrijblijvend kennismaken? Vul onderstaand formulier in!

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood