Advies? Bel 074-2662905

Food processing voor de
vegetarische voedselindustrie

De wereld van food verandert

U loopt voorop in de vernieuwende vegetarische sector. Wij lopen voorop in het optimaliseren van de processen op het gebied van productverwerking. Van Uhm biedt u de machines en het advies op maat waarmee u verder komt.

voor vegaproducten van topkwaliteit

Professionele oplossingen voor portioneren, snijden en verpakken van vegaproducten.

Snijden, cutteren, mengen, wolven, garen, paneren en verpakken: het moet allemaal gebeuren op een efficiënte manier, zodat uw vegaproducten van topkwaliteit zijn. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Door ons ruime assortiment machines voor de vegetarische industrie weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we u advies op maat kunnen bieden. Onze ervaren experts gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Uw productieproces stroomlijnen we graag zo soepel mogelijk. Daarvoor hebben we de essentiële kennis in huis, want wij kunnen elk probleem snel en vakkundig oplossen. Vraag ons dus gerust om mee te denken.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Zo ondersteunen we uw productie

Zowel grote productiebedrijven als kleine nieuwkomers in de vegetarische industrie behoren tot ons klantenbestand. Daardoor weten we bij Van Uhm precies hoe we u productieondersteuning kunnen bieden. Samen met u bedenken we concrete oplossingen voor uw situatie. En we gaan vooral graag aan de slag op onze no-nonsense manier. Vertrouw op de kennis van uw totaalleverancier voor machines, service en advies op maat. Onze ervaren servicedienst staat voor u klaar wanneer er onverhoopt een machinestoring is. Wij brengen uw productie zo snel mogelijk weer op volle capaciteit.

Waarom kiezen voor Van Uhm

OJAH – WOUTER JANSEN

'Verhip, het lijkt net kip.'

Ojah is in 2009 opgericht door Frank Giezen, Jeroen Willemsen en Wouter Jansen. Eén van hun ideeën blijkt meteen een knalsucces. Met behulp van extrusie kunnen ze van sojameel en water een materie maken die dezelfde vezelstructuur heeft als vlees. Als Frank het voor het eerst proeft, zegt hij de voor Ojah legendarische woorden: “Verhip, het lijkt net kip!” De ontdekking is de basis voor de onderneming.

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood