Advies? Bel 074-2662905

HENKELMAN VACUüMMACHINES

Hoogwaardige vacuümverpakking

Goede verpakking van uw product kan het verschil zijn tussen winst en verlies draaien. Dat weten ze bij Henkelman als geen ander. De specialiteit van Henkelman is het ontwikkelen, produceren en distribueren van state-of-the-art vacuümverpakkingsmachines.

VOORLOPERS IN VACUÜM VERPAKKEN

Made in Holland

Henkelman onderscheidt zich van de concurrentie met het breedste en meest gevarieerde programma machines voor het vacuüm verpakken van voeding en andere producten. Alle vacuümmachines zijn ‘made in Holland’. Dat is dan ook goed te zien. Ze combineren een strak en functioneel design met optimaal bedieningsgemak en een lange levensduur. Als u benieuwd bent welke Henkelman vacuümmachine het beste past in uw situatie, dan weten de ervaren specialisten van Van Uhm u hier prima antwoord op te geven.

De perfecte verpakkingspartner

Henkelman staat bekend als de perfecte verpakkingspartner en dat maken zij op vele manieren waar. De vacuümmachines van Henkelman zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen binnen verschillende voedsel- of productverwerkingsbedrijven worden toegepast. Van Uhm beschikt standaard over een ruime voorraad vacuümmachines van Henkelman. Wat uw wens ook is, wij zorgen voor de ideale machine. Installeren is een kwestie van ‘plug & pack’. Dankzij de uitgekiende constructie is een goede hygiëne bij deze machines gewaarborgd. 

ook ontzorgd worden door van uhm & henkelman?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood