Advies? Bel 074-2662905

Foodprofessionals voor de professionele keuken

Raw, pure & fresh

De beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Al 60 jaar is W&G Brinkhorst dé specialist in kip, vlees, wild en gevogelte. Wilco en Victor Brinkhorst ondernemen met smaak, passie en de allerbeste producten. Altijd compleet en steeds verrassend. “Dat hebben we niet van een vreemde. Vader Brinkhorst begon daarmee in 1954. Inspirerend vakmanschap, daar gaan we voor!”

Interview met Wilco Brinkhorst

'Van Uhm heeft de Twentse nuchterheid; wat we afspreken komen zij na.'

Naar welke oplossing in uw food productieproces was u op zoek?

Ons bedrijf is continu bezig met het stroomlijnen en efficiënter maken van ons productieproces. Van Uhm is hierbij de juiste sparringspartner. Dit is voor de groei van ons bedrijf van groot belang.

Hoe ervaart u het proces van eerste contact tot oplevering van de oplossing?

Onze vertegenwoordiger van Van Uhm heeft zelf ervaring op gedaan bij diverse grotere vleesverwerkingsbedrijven en heeft daardoor veel product- en machine kennis, hierdoor kan hij makkelijker in proces denken en je van een goed advies voorzien.

Kunt u omschrijven welk rendement de oplossing voor u oplevert?

Het rendement per oplossing is moeilijk meetbaar, waar het ons om gaat is dat we beter scoren in productie uren en rendement. Tevens gaan we voor ambacht en kwalitatief hoogstaande producten.

Kunt u in twee zinnen omschrijven waarom Van Uhm voor u een partner is in food processing machines?

Van Uhm vertegenwoordigt de juiste kwalitatief hoogstaande merken waarmee wij onze ambachtelijke productie kunnen vervaardigen en dit voor de juist prijs-kwaliteitverhoudingen.

De adequate Van Uhm servicedienst heeft flinke kennis en ervaring om ons machinepark te onderhouden en storingen snel te verhelpen, zodat onze productie geen moment stil komt te liggen.

Het team achter Van Uhm heeft de Twentse nuchterheid; wat we afspreken komen we na.

ook ontzorgt worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood