Advies? Bel 074-2662905

technische dienst

Goede service en support zijn essentieel

Wij leveren machines en de daaraan gelieerde inventaris voor de complete food verwerkende industrie, het ambachtelijk slagersbedrijf, retail en slachterijen.

Onze kracht ligt in de optelsom
van onze diensten

Van Uhm heeft zowel een binnendienst als een grote groep servicemonteurs in de buitendienst voor machine onderhoud, beschikt over een volledig geoutilleerde werkplaats en heeft een breed pakket aan machineonderdelen in voorraad: onze kracht ligt in de optelsom van deze factoren.

Alle uitvoerders hebben een track & trace-systeem in de auto. Daardoor weet de afdeling planning altijd waar welke monteur is. Ook weten we precies welke machineonderdelen hij in de auto heeft, zodat we razendsnel kunnen schakelen en de juiste monteur ter plaatste hebben bij een calamiteit of storing.

Soms is de schade aan uw machine dusdanig groot, dat deze niet ter plaatste gerepareerd kan worden. Dan nemen we de machine mee en leveren u in de tussentijd een leenmachine uit onze eigen voorraad. We beschikken over eigen transport, dus kunnen ook hier snel inspelen op de situatie.

Zo komt u niet voor
verrassingen te staan

Bij Van Uhm bieden we preventief machineonderhoud op contractbasis; zelfs voor machines die niet door ons zijn geleverd. We hanteren hiervoor geen vaste maandbedragen, maar factureren op nacalculatie: u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had, en voor de onderdelen die zijn vervangen: 100% transparant. Op uw wens kunnen we voorafgaand eerst een inventarisatie en offerte maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Voor machineonderhoud plant onze servicedesk een afspraak in de periode zoals met u is overeengekomen. Dit herhalen we (frequentie op wens van klant, halfjaarlijks, jaarlijks, maandelijks), zodat u geen omkijken meer heeft naar technische ondersteuning.

De noodzakelijke machine onderdelen hebben we op voorraad

In onze onderdelenmagazijn in Borne en in Volendam beschikken wij over een grote voorraad noodzakelijke machine onderdelen.
Mocht een bepaald machine onderdeel toch niet voorradig zijn, dan nemen we snel contact op met onze leveranciers. Met express-leveringen is het onderdeel dan binnen enkele uren bij ons of bij de klant!

Waarom kiezen voor Van Uhm

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood