Advies? Bel 074-2662905

Premium kwaliteit van pure ingrediënten

Elke dag
vers bereid

De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaas delicatessen van het Wad en voor de productie van gevulde hapjes met geitenkaas en roomkaas. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten, aandacht voor mens en omgeving is de basis. Dagelijks wordt verse geitenmelk verwerkt tot de bekende eindproducten van Naturels, een naam die is ontstaan uit de verwijzing naar de natuurlijke bereidingswijze.

Interview met Hedy Hartog

'Een slimme partner, met doordachte en snelle oplossingen.'

Foto Hedy

Naar welke oplossing in uw food productieproces was u op zoek?

Bij De Molkerei zijn we constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken en producten. Eén van onze nieuwe producten zijn onze mediterraanse spreads. Voor de productie ervan hebben we Van Uhm om advies en een oplossing gevraagd.

Hoe ervaart u het proces van eerste contact tot oplevering van de oplossing?

Echt goed! Het contact met Van Uhm is altijd naar wens; snel en waardevol. Van Uhm werkt met mensen die hun vak echt verstaan. Ze wisten onze vraag goed vertalen naar de juiste machines. Dat heeft ons echt geholpen in de keuze voor ons nieuwe productieproces.

Kunt u omschrijven welk rendement de oplossing voor u oplevert?

Bij Van Uhm denken ze echt mee vanaf het begin van het proces. Mede daardoor kunnen we vele malen efficiënter werken, en hebben dus meer productiecapaciteit kunnen realiseren binnen ons huidige bedrijfspand.

Kunt u in twee zinnen omschrijven waarom Van Uhm voor u een partner is in food processing machines?

Een slimme partner, voor doordachte en snelle oplossingen. Daarbij zijn ze bereid om niet de gebaande paden te bewandelen, waardoor je soms tot hele creatieve maar solide oplossingen en toepassingen kunt komen

ook ontzorgt worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood