Advies? Bel 074-2662905

blue-divider

foodprocessing voor de dierenvoederindustrie

Samen maken we dieren én baasjes blij

U weet alles over het bewerken en verpakken van diervoeding. Net als wij. Laten we samen ervoor zorgen dat u zo efficiënt mogelijk kunt werken, zodat u hoogwaardige kwaliteit levert én het prijstechnisch interessant is. Dat kan met de machines en het advies van Van Uhm.

MAATWERKADVIES VOOR PETFOOD

Specialist in het bewerken, portioneren en verpakken van diervoeder

Elk productieproces is anders, ook al is de basis van diervoederproductie hetzelfde. Wij hebben de jarenlange ervaring en expertise waarmee u verder komt. Vraag ons gerust om mee te denken, want wij staan snel en vakkundig voor u klaar om uw productieprocessen te optimaliseren. Het bewerken, bereiden, portioneren, vullen en verpakken van petfood is onze specialiteit. Wij begrijpen als geen ander dat u dit altijd op een zo efficiënt mogelijke manier wilt doen. Dat kan met de machines die Van Uhm in het assortiment heeft voor de diervoederindustrie. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Laat u inspireren door onze ervaren experts.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Vertrouw op ons als totaalleverancier

Heeft u al eens nagedacht over de toekomst van uw machinepark in relatie tot uw gewenste bedrijfsgroei? Van Uhm staat voor u klaar om u te ondersteunen. Met onze concrete oplossingen komt u verder en dankzij onze flexibele experts is er altijd soepel contact. Wij bieden u graag advies op maat op basis van ons uitgebreide assortiment machines en onze jarenlange ervaring. Zo zijn wij uw totaalleverancier voor machines, service en kennis. Waar mogen we u mee helpen? Als er een storing is in de productie, staan we eveneens voor u klaar. Welke storing uw machine ook heeft, onze ervaren servicedienst verhelpt hem snel en effectief, zodat u minimale downtime heeft.

Waarom kiezen voor Van Uhm

KIEZEBRINK PET FOOD – MICHIEL DERKS

'Van Uhm kan zich goed verplaatsen in onze situatie en komt altijd met de beste oplossing.'

Kiezebrink is producent en leverancier van een grote variëteit aan voeders voor roofvogels, reptielen, dierentuindieren, honden, katten en vele andere dieren. Met hun missie ‘Focus on Food – Exotics Animal Feeds and Raw Food Diets’ staat het ontwikkelen, produceren en leveren van gezonde en verantwoorde (rauwe) diervoeding centraal.

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood