Advies? Bel 074-2662905

BLIJF OP DE HOOGTE

Het laatste nieuws

Verpakkingsmachine op maat voor Luiten Food

Luiten Food heeft ruim 75 jaar ervaring in het importeren en distribueren van wild en gevogelte. Met de nieuwe Variovac Primus Skin, een dieptrekmachine, is de verpakkingscapaciteit van het familiebedrijf onlangs flink vergroot. Lees alles hierover in deze blog.

Lees verder

De Worstenmakerij met een compleet nieuw productieproces

De Worstenmakerij maakt in hun gloednieuwe pand écht goede worst. Een ondernemer met een team van professionals om zich heen. Recentelijk verhuisd naar een nieuw & groter pand wakkerde ook de vraag naar grotere productiemachines. Hier kwam de kennis van onze Volendamse dochteronderneming Habuba BV bij kijken.

Lees verder

Interview met Stephen van Uhm i.v.m. het 75 jarig bestaan (Meat&Co editie 5-2021)

De vlees- en eiwitverwerkende industrie in Nederland is volop in ontwikkeling. Voedingsmiddelenproducten zijn continu nu op zoek naar partners die hen willen helpen bij een volgende stap om hun klanten te ontzorgen. Zo’n partner is Van Uhm. Het familiebedrijf uit Borne heeft zich afgelopen 75 jaar ontwikkeld tot een aanbieder van een groot aantal machinemerken voor de automatisering van het verwerkings-, productie- en verpakkingsproces. “Het is belangrijk om als bedrijf mee te blijven bewegen met waar de markt naar op zoek is en geholpen is. Het streven is om alles wat we goed doen, nog beter te gaan doen. Continu. Dat heeft ons hier gebracht en helpt ons hopelijk ook de volgende 75 jaar verder”, vertelt eigenaar Stephen van Uhm.

Lees verder

Unieke samenwerking moet resulteren in een innovatief eindproduct

Samen met 3 andere innovatieve en ambitieuze partners, te weten ontwikkelaar en producent Bflike (Elst), restaurantketen en koelverse maaltijdenproducent Humphrey’s (Nijmegen) en Airofiller Equipment Solutions (Houten), werken wij samen aan de ontwikkeling van innovatieve, betaalbare en sappige vleesvervangers. Het gezamenlijke doel is dat er eind 2023 een innovatief prototype van een productielijn compleet en operationeel is.

Vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling wordt een bijdrage geleverd en wordt dit project mede gefinancierd in het kader van de respons van de Unie op de COVID-19 pandemie.

Lees verder

Van Uhm BV bestaat 75 jaar!

1 Oktober 2021 bestond ons bedrijf 75 jaar. Een mooie mijlpaal welke wij graag groots hadden willen vieren met onze relaties, maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten.

Toch hebben wij ons jubileum in kleinere kring kunnen vieren samen met onze collega’s en hun partners.

Ons team van professionals staat dagelijks klaar om onze klanten te ontzorgen. Dit was in 1946 de basis en is heden ten dagen nog steeds onze prioriteit, klaarstaan voor onze klanten!

We doen dit met mekaar en daarom was het fijn om dit, onder het genot van een hapje en drankje, samen te vieren. Op naar de 100 jaar!

Lees verder

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood