Advies? Bel 074-2662905

Werken bij van uhm of habuba

Vacatures

Van Uhm bv, gevestigd te Borne, en Habuba bv, gevestigd te Volendam, zijn samen al meer dan 100 jaar de leverancier van machines en materialen voor de voedselverwerkende sector. Naast het leveren van producten, is het geven van een deugdelijk advies aan haar afnemers een steeds belangrijker taak geworden. Daarbij is het bieden van technische service voor ons essentieel. Onze technische dienst bestaat uit gespecialiseerde medewerkers in de binnen- en buitendienst. 

Allround Servicemonteur (ervaren)

Wij zijn op zoek naar technisch talent met een groot verantwoordelijkheidsgevoel! Als Allround servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan machines voor de voedselverwerkende sector. Dit zal voornamelijk op locatie bij onze klanten plaatsvinden.

Servicemonteur Stagiair

Ben jij een enthousiaste, leergierige student die op zoek is naar een uitdagende stageplek? Volg jij momenteel een mbo 3 of 4 Mechatronica opleiding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Open
sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen, maar voel je je wel aangetrokken door de projecten en aanpak van Van Uhm? Laat dan weten wie je bent! Wij zijn altijd geïnteresseerd in mensen die enthousiast zijn over onze branche en over ons bedrijf. 

Staat jouw baan er niet bij maar heb je wel interesse
in de foodprocessing branche?

divider
Caress - Administratief medewerkster
“Vanaf mei 2018 kom ik vijf dagen in de week bij Van Uhm bv. Door de verschillende werkzaamheden die ik uitvoer blijft het elke dag een leuke uitdaging. De betrokkenheid binnen het bedrijf en de geringe afstand tussen werknemer en werkgever maken het zeer eenvoudig om je hier volledig te kunnen ontplooien.”
Lourens - Senior Verkoopadviseur
“Van Uhm is een prachtig familiebedrijf waar ik al 17 jaar met veel plezier werk. De oprechte betrokkenheid bij medewerkers en de focus op het realiseren van het onmogelijke maken het hier uniek. De fijne werksfeer en zorg voor iedereen maken het verschil.”
Previous
Next

Vestiging borne

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood