Advies? Bel 074-2662905

Werken bij van uhm of habuba

Vacatures

Van Uhm bv, gevestigd te Borne, en Habuba bv, gevestigd te Volendam, zijn samen al meer dan 100 jaar de leverancier van machines en materialen voor de voedselverwerkende sector. Naast het leveren van producten, is het geven van een deugdelijk advies aan haar afnemers een steeds belangrijker taak geworden. Daarbij is het bieden van technische service voor ons essentieel. Onze technische dienst bestaat uit gespecialiseerde medewerkers in de binnen- en buitendienst.

‘Elke dag een nieuwe uitdaging waarmee ik aan de slag kan. Oplossingen bedenken en maken zodat onze klanten weer sneller en beter kunnen produceren’.

Vestiging borne

WIJ ZOEKEN PER DIRECT 

Allround servicemonteurs

fulltime

De werkzaamheden als servicemonteur bestaan hoofdzakelijk uit het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan machines voor de voedselverwerkende sector en zullen met name op locatie bij onze klanten uitgevoerd worden. Als monteur zal je deel gaan uitmaken van onze servicedienst. Solliciteer op onze vacature als servicemonteur!

Meer informatie & online solliciteren
Wij vragen

Je beschikt over voldoende technische kennis waarbij een elektrotechnische / mechatronische opleiding op MBO-niveau een pré is. Dit aangevuld met kennis van pneumatiek en hydrauliek, liefst met enkele jaren ervaring. Als jij die vriendelijke, enthousiaste, representatieve persoon bent, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed zelfstandig en in teamverband kan werken ontvangen we graag je reactie.

Wij bieden
  • Leuk, uitdagend, sterk afwisselend en verantwoordelijk werk
  • Een markt conform salaris
  • Uitstekende secundaire voorwaarden
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen

Interesse? Laat het ons weten

Upload hier je cv in pdf formaat.
Upload hier je motivatiebrief in pdf formaat.

Hoe kunnen wij je het beste bereiken?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Van Uhm.

Staat jouw baan er niet bij maar heb je wel interesse
in de foodprocessing branche?

divider

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood