Advies? Bel 074-2662905

Kwalitatieve döner producten

Met recht de beste döner

Bij de productie van de vleesproducten in de dönerfabriek van Enderun maken ze gebruik van unieke kruiden. De klanten kunnen vertrouwen op kwaliteitsproducten die dagelijks vers worden geproduceerd onder zeer hygiënische omstandigheden. Enderun Döner mag zich met recht tot de beste dönerfabrieken van Nederland rekenen.

Interview met Gokan Sonmez

'Van Uhm kwam met een oplossing welke precies in ons productieproces past.'

Naar welke oplossing in uw food productieproces was u op zoek?

Bij het kruiden en marineren van ons vlees is het belangrijk dat de marinade goed wordt verdeeld over het product. Met de nieuwe tumbler van Henneken is dat nu nog beter dan wat we al hadden.

Hoe ervaart u het proces van eerste contact tot oplevering van de oplossing?
Vanuit de markt hoorden wij goede geluiden over de Henneken tumblers. Van Uhm is de dealer voor Henneken in Nederland en zo kwamen we bij hen terecht. Vanaf het eerste moment liep het contact goed en de toegezegde afspraken werden keurig nagekomen.

Kunt u omschrijven welk rendement de oplossing voor u oplevert?

Met de tumbler van Henneken hebben we een nog betere verdeling van de marinade tijdens het marineren van het vlees. Hiermee is de smaak van het product verbetert en de marineringstijd is verkort zodat onze capaciteit is toegenomen. 

Kunt u in twee zinnen omschrijven waarom Van Uhm voor u een partner is in food processing machines? Met Van Uhm hebben we een meedenkende partner in huis gehaald die weet wat voor ons belangrijk is. En dat vinden wij absoluut een meerwaarde voor onze productieprocessen.

ook ontzorgt worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood