Advies? Bel 074-2662905

Variovac – expert in vakkundig verpakken

Variovac

Top in vacuüm-en dieptrekverpakking

Machine

Wij zijn leverancier van diverse modellen Variovac machines. Heeft u een vacuüm- of dieptrek-verpakkingsmachine nodig? Dan bent u dus bij Van Uhm aan het juiste adres. Er is altijd een variant te vinden die perfect bij uw situatie past.

 

VAKKUNDIG VACUÜMVERPAKKEN EN SCHALEN SLUITEN

Variovac: al 50 jaar expert in verpakken

Variovac bestaat sinds 1970 en produceert vanaf 1996 vacuümverpakkingsmachines. Het bedrijf bleef ontwikkelen, construeren, produceren en verkopen, waardoor de machines nu in meer dan 56 landen gebruikt worden voor het verpakken van hoofdzakelijk vlees, worst, vis en kaas. Hoe komt u erachter welke machine het beste past bij uw wensen en eisen? Neem contact op met de ervaren specialisten van Van Uhm en zij vertellen u hoe ze uw oplossing bij voorkeur vormgeven. Uw processen verbeteren met een machine van Variovac, daar gaat het ons om. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, dus we vertellen u graag wat er mogelijk is en wat uw investering daarvoor is.

Hogere capaciteit door voorverwarming met Variovac

Naast de Optimus- en Primuslijn dieptrekverpakkingsmachines, produceert Variovac ook de Rotarius traysealmachine. Dit is een compacte professionele machine waarmee MAP/vacuüm-gas/gasspoel en SKIN verpakt kunnen worden. De dieptrekverpakkingsmachines van Variovac beschikken over het unieke Rapidair systeem. Dankzij dit systeem is voorverwarming bij het vormen van de tray niet meer nodig. De machine heeft hierdoor een hogere capaciteit. Een ander voordeel van de techniek is dat er meer ruimte beschikbaar is bij de inlegzone.

Vlees dieptrekken

ook ontzorgd worden door van uhm & variovac?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood