Advies? Bel 074-2662905

henneken-header

Henneken – hoogwaardige tumblers

Indrukwekkende prestaties in tumblen en injecteren van food

Ferdinand Henneken GmbH produceert verschillende tumblesystemen, systemen van 150 liter tot maar liefst 12.000 liter. Dat zijn indrukwekkende machines met minstens zulke indrukwekkende prestaties. Wij laten u graag enkele praktijkvoorbeelden zien.

EFFICIËNTIE IN VOEDSELVERWERKING

Veelzijdig in voedselverwerking

Van Uhm is leverancier van diverse systemen en machines van Henneken. De tumblemachines zijn gemaakt om veelzijdig werk te verrichten, zoals mengen, marineren en tumbling. Naast deze machines produceert Henneken ook pekelmengers, steakers en pletters. Allemaal voedselverwerkingsmachines van hoogwaardige kwaliteit en met een lange levensduur. Dan volgt natuurlijk de vraag: welke machine van Ferdinand Henneken past het beste bij uw wensen en eisen? Het antwoord hierop krijgt u van de ervaren specialisten van Van Uhm.

Het begint met een overleg met u. Samen bepalen we hoe uw processen precies in elkaar zitten en waar nog ruimte voor verbetering is met een machine van Ferdinand Henneken. Uiteraard leggen we meerdere mogelijkheden voor u naast elkaar, zodat u de beste optie kunt kiezen voor uw situatie.

Eenvoudige reiniging, makkelijk in onderhoud

De Ferdinand Henneken GmbH machines staan ook bekend om de eenvoudige reiniging en het gemakkelijke onderhoud. Hierdoor kunt u voldoen aan de hoge hygiëne-eisen binnen de voedselverwerkingsindustrie. Bovendien kunt u altijd rekenen op een optimale kosten-prestatieverhouding. Uw investering verdient zichzelf snel terug en daardoor houdt u een betere marge over aan uw producten. Ook voor uw situatie zijn er volop mogelijkheden. Wij informeren u hier graag over.

ook ontzorgd worden door van uhm & ferdinand henneken?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood