Advies? Bel 074-2662905

Holac – vooruitstrevend in snijtechniek

Snijmachines voor succesvolle productie

Zoekt u snijmachines die écht van toegevoegde waarde zijn voor uw productielijnen? Succesfactoren als robuustheid, lange levensduur, effectiviteit, waarde en technologisch leiderschap vindt u in elke Holac machine terug.

KWALITEIT IN SNIJTECHNIEK

Al 50 jaar betrouwbare kwaliteit

Holac is een wereldwijd bekend en vooruitstrevend bedrijf in snijtechniekoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. In het Duitse Nattheim worden al 50 jaar oplossingen bedacht voor het machinaal snijden van vlees, vleeswaren, kaas, vis en groenten. De machines kenmerken zich door een hoge mate van precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit. De combinatie van uw wensen en eisen leidt u vanzelf naar de ideale machine van Holac. Daarbij krijgt u hulp van de ervaren specialisten van Van Uhm. Vertrouw op advies op maat.

Eerst vragen we u om ons duidelijk te maken hoe uw processen in elkaar zitten. Daarna onderzoeken we de verbeteringsmogelijkheden met een machine van Holac. Omdat er meerdere mogelijkheden zijn, beschrijven we ook wat de verschillen zijn in investering en gebruikte technieken.

Voor elk product en elke capaciteit

Van Uhm biedt in samenwerking met Holac oplossingen voor een verscheidenheid aan snijtoepassingen. Hierbij kunt u denken aan kleine pouletsnijmachines met een capaciteit van 1.000 kg/h tot en met industriële vleesverkleiners met een capaciteit tot 10.000 kg/h. U vindt bij ons ook verschillende soorten andere machines, waaronder kaassnijmachines, blokjessnijmachines en repen- en schijvensnijmachines. De Holac machines zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen uitstekend toegepast worden bij het snijden van diverse voedingsmiddelen.

ook ontzorgd worden door van uhm & Holac?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood