Advies? Bel 074-2662905

food processing voor de
convenience sector

Net zo
flexibel als u

Convenience producten zijn er in alle soorten en maten. U bent gewend om flexibel te zijn naar uw afnemers. Net zoals wij uw processen op het gebied van food processing flexibel optimaliseren. Van Uhm biedt u de machines en het advies op maat waarmee u verder komt.

NOG MEER GEMAK VAN CONVENIENCE PRODUCTEN

Bewerken, portioneren en verpakken van convenience producten is onze specialiteit

Elk kant-en-klaar-product moet op een zo efficiënt mogelijke manier worden bewerkt, bereid, geportioneerd, gevuld en verpakt. Onze expertise helpt u hierbij. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Laat u inspireren door onze machines voor de convenience-industrie. Dankzij maatwerkadvies komt u verder met uw bedrijf. Vertrouw op onze ervaren experts om uw producten nog efficiënter te produceren.

De basis van ons advies is altijd optimalisatie van uw productieproces. Met onze kennis kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn wanneer u eventuele bottlenecks ervaart. Van Uhm denkt graag met u mee.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Oplossingsgericht advies

De convenience-industrie wordt steeds groter en uw bedrijf groeit daarin mee. Maar hoe doet u dat het beste met uw machinepark? Van Uhm staat voor u klaar om u te ondersteunen. Onze experts zijn echte aanpakkers, dus u kunt vertrouwen op concrete oplossingen en soepel contact. Door onze ruime ervaring en ons uitgebreide assortiment machines zijn wij uw totaalleverancier voor machines, service en advies op maat. Waar mogen we u mee helpen?

Gaat er iets mis in de productie? Ook dan zijn we er voor u. Welke storing uw machine ook heeft, onze ervaren servicedienst verhelpt hem snel en effectief. Dat zorgt voor minimale downtime.

Waarom kiezen voor Van Uhm

Enderun Döner – Gokan Sonmez

'Van Uhm kwam met een oplossing welke precies in ons productieproces past.'

Bij de productie van de vleesproducten in de dönerfabriek van Enderun maken ze gebruik van unieke kruiden. De klanten kunnen vertrouwen op kwaliteitsproducten die dagelijks vers worden geproduceerd onder zeer hygiënische omstandigheden. Enderun Döner mag zich met recht tot de beste dönerfabrieken van Nederland rekenen.

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood