Advies? Bel 074-2662905

tumbler machine

Van Uhm – Professionals in food processing

Tumbler machine voor vlees mengen

tumbler machine

Wilt u zeker weten dat uw vleesproducten optimaal mals en smaakvol zijn? Dan is een tumbler machine precies wat u zoekt. Van Uhm biedt u de keuze uit verschillende machines van topmerken die uw vlees masseren en mengen op een manier die past binnen uw productieproces. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn voor uw proces én uw klanten.

EFFICIËNTIE IN VOEDSELVERWERKING

Waarom moet vlees tumblen?

Een vleesmixer oftewel tumbler machine mengt vlees met marinade, pekel of kruiden. Door het vlees daarbij te kantelen in een grote ronde trommel, worden de eiwitten in de spiercellen van het vlees geactiveerd. Daardoor wordt de marinade of het pekelmengsel beter opgenomen en smaakt het eindproduct malser en smaakvoller.

Ruhle of Ferdinand Henneken

Welk type tumbler machine u ook zoekt, Van Uhm heeft er altijd eentje die precies past bij uw wensen. Wij denken graag met u mee over een nog efficiëntere productie. Bijvoorbeeld door u te vertellen wat de vleesmixers van onze merken Ruhle en Ferdinand Henneken kunnen toevoegen aan uw productieproces. Laat ons gerust weten wat uw voorwaarden zijn en wij denken met u mee.

Vlees dieptrekken

EFFICIËNTIE IN VOEDSELVERWERKING

Een tumbler machine is geschikt voor onder ander:

 • Vlees;
 • Vis;
 • Gevogelte;
 • Salades

 

Meer weten over vlees tumblen?

Overleg met onze ervaren adviseurs. Zij kunnen u snel uitleggen waarom een dergelijke machine wel of niet geschikt is in uw situatie.

 

Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek of online. Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw foodproces nog beter te optimaliseren. Met behulp van een goede vleesmengmachine komt u verder.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood