Advies? Bel 074-2662905

Thisser & STECHER – koken, roeren & roken

Hoogwaardige kwaliteit in kookketels

In de voedingsmiddelenindustrie is hoogwaardige kwaliteit van groot belang. Kookketels, roerwerkketels, roerkantelketels, hamkokers, rookkasten… wat u ook produceert, met de producten van Thissen & Stecher weet u zeker dat het van topkwaliteit wordt.

CONSISTENTIE IN ROEREN, ROKEN EN KOKEN

Kies voor consistentie

In de machines van Thissen & Stecher zijn altijd de laatste technologieën verwerkt. U kunt er dus op vertrouwen dat de consistentie van uw voedselproducten hoog is. Wereldwijd, maar vooral in Europa, wordt de kwaliteit van deze machines zeer gewaardeerd. Bent u benieuwd welke machine het beste past bij uw wensen en eisen? Vraag het de ervaren specialisten van Van Uhm!

De eerste stap is het onderzoeken hoe uw processen in elkaar zitten. Dan zien we vanzelf waar er nog verbetering mogelijk is met een machine van Thissen & Stecher. Uiteraard zijn er diverse opties mogelijk. Wij informeren u hier graag over.

Blijf innoveren samen met Thissen & Stecher

Thissen & Stecher een Limburgs familiebedrijf dat al sinds 1924 actief is in de markt. In al die jaren heeft het bedrijf absoluut niet stilgezeten. Sterker nog: door hun sterke focus op innovatie zijn ze gekomen waar ze nu staan: aan de top van de voedingsmiddelenindustrie. Het productaanbod van Thissen & Stecher bestaat uit een grote diversiteit aan pastakokers, kook-, roerwerk- en roerkantelketels. Eén van de laatste ontwikkelingen van het merk is een wok, die uitermate geschikt is voor de productie van o.a. maaltijdcomponenten. Zo blijft men innoveren. En u dus ook!

ook ontzorgd worden door van uhm & thissen & stecher?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood