Advies? Bel 074-2662905

Wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees

Specialist in kalfsvlees

Sinds de jaren ’60 is de familie van Westreenen veehandelaar. Nu staat de derde generatie aan het roer. Inmiddels is Ameco opgenomen binnen de geïntegreerde productieketen van VanDrie Group, wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, veevoeder en verwerking van huiden.

WIJ ZOEKEN EEN ALLROUND MONTEUR

'Van Uhm weet waar het bij ons om draait in ons continuproces.'

Naar welke oplossing in uw food productieproces was u op zoek?

Voor ons productieproces waren we op zoek naar een verpakkingslijn voor onze afsnijdsels. Tijdens de vakbeurs IFFA in Frankfurt adviseerde Van Uhm ons de Variovac Primus dieptrekverpakkingsmachine. Dit bleek dé oplossing te zijn voor ons vraagstuk binnen ons continuproces.

Hoe ervaart u het proces van eerste contact tot oplevering van de oplossing?

Van Uhm is al jaren een trouwe leverancier van ons als het gaat om vleesverwerkende machines. Wij kennen Van Uhm en zij ons. We weten wat we aan elkaar hebben. En dat is voor ons de basis van een goede samenwerking. Een gegrond en betrouwbaar advies is waar we altijd op kunnen rekenen. De installatie van de machines verloopt dan ook altijd naar wens zonder dat ons proces daar hinder van heeft.

Kunt u omschrijven welk rendement de oplossing voor u oplevert?

Met de Variovac Primus dieptrekverpakkingsmachine kunnen we geheel geautomatiseerd wegen, dieptrekken, vacumeren en sealen. Dit resulteert in een nog efficiëntere productie. 

Kunt u in twee zinnen omschrijven waarom Van Uhm voor u een partner is in food processing machines?

Van Uhm weet wat er nodig is om een proces zoals bij Ameco draaiende te houden. Stilstand kunnen we ons niet veroorloven. De service en support op onze machines is dan ook erg belangrijk. Van Uhm begrijpt dit als geen ander.

ook ontzorgt worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood