Advies? Bel 074-2662905

Dieptrekken

Van Uhm – Professionals in food processing

Vulmachine voor worst, kaas en nog veel meer

Risco vulmachine

Wilt u uw foodproducten optimaal laten afvullen? Dan is een vulmachine precies wat u zoekt. Van Uhm biedt u de keuze uit verschillende (worst-)vulmachines die uw producten zeer nauwkeurig afvullen op de manier die bij uw productieproces past. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn voor uw proces én uw klanten.

EFFICIËNTIE IN VOEDSELVERWERKING

Een machine naar uw wensen

Vulmachines zijn er in allerlei soorten en maten, dus ze kunnen specifiek naar uw wensen worden samengesteld. Zo is een worst-vulmachine (ook wel stopbus of vulbus genoemd) duidelijk bedoeld voor één product. Maar er zijn ook genoeg varianten die voor meerdere doeleinden kunnen worden gebruikt. Ze werken bovendien uiterst efficiënt. Een vulmachine kan precies de hoeveelheid doseren die u wenst, tot op de milligram of milliliter nauwkeurig.

Vulmachine kopen? Risco biedt u kwaliteit

Welk type machine u ook zoekt, Van Uhm heeft er altijd eentje die precies past bij uw wensen. Het grote voordeel is dat u met een dergelijke machine nog meer automatiseert. Met een Risco continu-vulsysteem kunt u geheel geautomatiseerd nauwkeurig vullen met minimale schade aan het eindproduct. Dit resulteert in een nog efficiëntere productie.

Laat ons gerust weten wat uw voorwaarden zijn en wij denken met u mee. Of u nu een grote of juist kleine dieptrekmachine zoekt, wij zorgen ervoor dat u snel kunt dieptrekken.

worst vulmachine

EFFICIËNTIE IN VOEDSELVERWERKING

De voordelen van een continu-vulsysteem

 • Complete vulmachine inclusief voorzetapparatuur;
 • Hoogwaardige kwaliteit en lange levensduur;
 • Uw productie wordt nog efficiënter door de nauwkeurige machine;
 • Compact en makkelijk te reinigen, dus kostenbesparend.

 

Zoekt u een worst-vulmachine of voor andere producten?

Een vulmachine is vooral geschikt voor vlees (met name worst), graan, petfood en vloeibare foodproducten. Voor elk van deze producten geldt dat er een zeer nauwkeurig afgewogen hoeveelheid moet worden gevuld in een eindverpakking.

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood