Advies? Bel 074-2662905

Gasverpakking machine

Van Uhm – Professionals in food processing

Gasverpakking-machine voor langere houdbaarheid

Gasverpakking machine

Wilt u een langere houdbaarheid voor uw foodproducten? Dan is een gasverpakking-machine precies wat u zoekt. Van Uhm biedt u de keuze uit verschillende machines die uw producten kunnen gasverpakken op de manier die past binnen uw productieproces. Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn en wat de voordelen zijn voor uw proces én uw klanten.

EFFICIËNTIE IN VOEDSELVERWERKING

Wat is gasverpakken?

De term ‘verpakt onder beschermende atmosfeer’ is onlosmakelijk verbonden met gasverpakking. Dit betekent dat de foodproducten tijdens het verpakken een gasmengsel erbij krijgen zonder zuurstof. Hierdoor kunnen eventuele bacteriën die aanwezig zijn in of op de producten zich maar zeer beperkt delen. Daardoor kunnen uw producten 50% tot zelfs wel 500% langer houdbaar blijven dan wanneer ze niet gasverpakt zouden zijn.

 

Het gasmengsel bestaat niet uit exotische gassen, maar gewoon uit elementen die al in de lucht aanwezig zijn. Alleen de verhouding is anders en er zit geen zuurstof bij. In het Engels wordt deze techniek Modified Atmosphere Packaging (MAP) genoemd.

Nog efficiëntere productie

Welk type machine u ook zoekt, Van Uhm heeft er altijd eentje die precies past bij uw wensen. Of u nu een complete lijn zoekt, of juist een losse gasverpakking-machine om uw productieproces mee compleet te maken. Wij denken graag met u mee over een nog efficiëntere productie. Bijvoorbeeld door de combinatie te zoeken met traysealers. Laat ons gerust weten wat uw voorwaarden zijn en wij denken met u mee.

Gasverpakt vlees

EFFICIËNTIE IN VOEDSELVERWERKING

Gasverpakking-machines zijn geschikt voor bijvoorbeeld:

 • Vlees, vis, kaas of brood (horizontale gasverpakking);
 • Kant-en-klare maaltijden;
 • Gesneden groente en salades.

Meer weten over gasverpakking-machines?

Overleg met onze ervaren adviseurs. Zij kunnen u snel uitleggen waarom een dergelijke machine wel of niet geschikt is in uw situatie.

 

Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk gesprek of online. Onze ervaren adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden om uw foodproces nog beter te optimaliseren. Met behulp van een gasverpakking-machine komt u verder.

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood