Advies? Bel 074-2662905

oplossingen voor slimme ondernemers

Snelle traysealers voor verse vleesproducten

Machine

Bent u op zoek naar een goede traysealer voor het verpakken van verse vleesproducten? Van Uhm levert al meer dan 70 jaar schalensluitmachines en andere machines aan slachterijen, vleesverwerkingsbedrijven en supermarkten. Voor een snelle, computergestuurde traysealer bent u bij Van Uhm aan het juiste adres.

DE BESTE IN TRAYSEALEN

Diverse halfautomatische traysealers: nieuw en occasion

Een traysealer – ook wel dieptrekmachine genoemd – is ideaal voor het vacuüm verpakken van verse vleesproducten. Deze machines zijn daardoor erg geschikt voor in de voedselverwerkingsindustrie, en dan met name de vlees- en vissector. Iedere traysealer heeft diverse eigenschappen, de één kan zoveel schalen per minuut verwerken, terwijl de andere juist alleen grootverpakking realiseert. Veel van deze traysealers kunnen ook gasverpakkingen maken (MAP verpakken). Dit maakt het een veelzijdige verpakkingsmachine voor diverse vleesproducten.

Met halfautomatische schalensluitmachines kunt u snel uw verse vleesproducten gasverpakken (MAP) en vacuüm verpakken. U kunt er schaaltjes van diverse materialen mee sealen, hierbij kunt u denken aan PP, PET, PS, aluminium en karton schalen. De computergestuurde traysealers zijn heel gemakkelijk te bedienen met een touchscreen, dit maakt het werkproces ook weer sneller en compacter. Er zijn verschillende uitvoeringen en modellen traysealers te verkrijgen bij Van Uhm. Door onze kennis en specialisatie kunnen we samen kijken naar een geschikte schalensluitmachine die het voedselverwerkingstraject versnelt binnen uw bedrijf.

De aanschaf van een nieuwe traysealers is vaak een flinke investering. Niet ieder bedrijf is hier direct klaar voor, daarom levert Van Uhm naast nieuwe machines ook gebruikte traysealers. De occasions zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van uitstekend onderhoud. De machines worden volledig schoongemaakt en gereviseerd door onze eigen servicetechnici. Zij werken volgens kwaliteitsstandaarden die gebruikelijk zijn in de voedselmiddelenbranche. Wilt u op een voordelige manier verse vleesproducten verpakken? Kies dan voor een occasion traysealer. 

Schalensluitmachines en meer bij van Uhm

Van Uhm levert al jaren hoogwaardige machines voor de voedingsmiddelenindustrie, het ambachtelijk slagersbedrijf, retail en slachterijen. Hieronder vallen ook de traysealers en overige verpakkingsmachines. Wij zorgen voor korte communicatielijnen en kunnen hierdoor problemen snel oplossen. Zo kunt u bij ons ook terecht wanneer een machine niet meer naar behoren werkt of toe is aan reparatie. Iedere klant kan bij ons rekenen op de juiste service. Wilt u meer informatie over onze machines of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, dit kan zowel telefonisch als via de mail. Eén van onze professionals helpt u dan verder en zo kunnen we samen tot een uitstekend plan komen voor de beste machines voor uw bedrijf!

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood