Advies? Bel 074-2662905

K+G WETTER

Voor hoogwaardige voedselproductie

Voor hoogwaardige voedselproductie

Zoekt u een hoogwaardige merk met diverse machines voor het snijden, wolven en mengen van vlees en ander voedsel? Van Uhm is dé partner voor K+G Wetter machines in Nederland. Kies voor topkwaliteit!

SPECIALISTEN IN SNIJDEN, WOLVEN EN MENGEN

Hoge hygiënestandaard, laag energieverbruik

Hoge hygiënestandaard, laag energieverbruik

De K+G Wetter (vacuüm)cutters, wolven en peddelmengers zijn de machines gebruiksvriendelijk en ze zijn eenvoudig te reinigen, waardoor u een hoge hygiënestandaard kunt waarborgen. Bovendien hebben de machines van K+G Wetter ook een laag energieverbruik, wat uitstekend van pas komt bij frequent gebruik. Vraagt u zich al af welke machine van K+G Wetter het beste past bij uw wensen en eisen? De beste oplossing voor uw situatie krijgt u van de ervaren specialisten van Van Uhm.

Het begint allemaal met het uitschrijven van uw processen. Met die blauwdruk kijken we samen waar we voor verbetering kunnen zorgen met een machine van K+G Wetter. Er zijn altijd meerdere wegen naar Rome, dus we leggen u graag de verschillen uit.

Efficiëntie dankzij mengwolven

K+G Wetter is een familiebedrijf uit Biedenkopf, te Duitsland, dat sinds 1990 actief is in de productie van machines voor de voedselverwerkende industrie. Het familiebedrijf, nu met de tweede generatie aan het roer, is wereldwijd actief. K+G Wetter staat dan ook wereldwijd te boek als één van de meest toonaangevende merken in de sector. Met de mengwolven van het merk kan gelijktijdig worden gewolfd en gemend in één productieproces. Zo werkt u extra efficiënt.

ook ontzorgd worden door van uhm & K+G wetter?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood