Advies? Bel 074-2662905

Gelijke menging van ingrediënten

Voor hoogwaardige voedselproductie

Peddelmengers voor hoogwaardige voedselproductie

Zoekt u een peddelmenger voor de bereiding van vleesproducten en salades? Dan zit u bij Van Uhm goed! Van Uhm levert al ruim 70 jaar machines en gerelateerde inventaris voor de voedingsmiddelenindustrie. 

SPECIALIST In MENGEN

Hoge hygiënestandaard, laag energieverbruik

Nieuwe en gereviseerde peddelmengers

Bij Van Uhm kunt u terecht voor mengmachines tot 3500 liter. Peddelmengers zorgen voor een gelijke menging van ingrediënten en daarom zijn de peddelmengers zeer geschikt voor het verwerken van bijvoorbeeld vleesproducten, gevogelte, vis, worst en salades. De behuizing van de peddelmenger en de peddels zijn gemaakt van RVS en de machines zijn ontworpen zonder randen. Dit samen maakt het dat de peddelmengers optimaal gereinigd kunnen worden. Naast nieuwe peddelmengers verkoop van Uhm zo nu en dan ook occasions. Deze gebruikte peddelmengers worden aangeboden tegen een vriendelijke prijs. Wanneer u een tweedehands peddelmenger koopt bij van Uhm, bent u verzekerd van kwaliteit. Onze servicetechnici maken de occasions zeer goed schoon, kijken de machine van a tot z na en wanneer nodig wordt de peddelmenger gerepareerd met onderdelen uit ons eigen magazijn. Tevens leveren wij al onze occasion – net als nieuwe machines – met standaard garantie. Op die manier kan een gereviseerde peddelmenger jaren lang mee in uw productieproces!

Wilt u een peddelmenger aanschaffen en bent u benieuwd of een peddelmenger van Van Uhm wel in uw voedselverwerkingsproces past? De beste manier om dit te ontdekken is door het zelf te testen. Van Uhm biedt u daarom de mogelijkheid om de peddelmenger eerst in onze demonstratieruimte te testen of zelfs bij u op locatie!

Peddelmenger kopen bij van Uhm

Op zoek naar een peddelmenger? Dan bent u bij Van Uhm dus aan het juiste adres. Wij houden van direct contact met onze klanten, van snel aanpakken en onze klanten ontzorgen. Naast het aanbod van de peddelmengers zelf, bieden wij ook preventief onderhoud aan op contractbasis. Ook voor peddelmengers die niet door ons zijn geleverd. Wij factureren hierbij altijd op nacalculatie; u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had en voor de onderdelen die eventueel vervangen zijn. Wanneer u wenst, kunnen wij ook altijd eerst een inventarisatie voor u doen en een offerte voor u maken. Op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan. Overweegt u een peddelmenger te kopen bij van Uhm? Neem gerust contact met ons op!

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke peddelmenger het beste past bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood