Advies? Bel 074-2662905

vlees-donker

Food processing voor de
voedselverwerkende industrie

Vakkundig advies op maat

Vlees is uw vak. Daar weet u alles van. Zoals het ons vak is om de processen op het gebied van vleesverwerking te optimaliseren. Van Uhm biedt u de machines en het advies op maat waarmee u verder komt.

Specialistische kennis voor vleesproducenten

Machines en advies voor portioneren, snijden en verpakken van vlees

Vlees moet voorbereid, geportioneerd, gesneden en verpakt worden. Maar hoe doet u dat zo efficiënt mogelijk? Dat is ons vakgebied. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Ons assortiment machines voor de vleesverwerkende industrie is zeer uitgebreid en dat geldt ook voor onze kennis en ervaring. Zo bieden we u advies op maat voor uw situatie. Onze ervaren experts gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Waar zijn er nog mogelijkheden om uw productieproces verder te stroomlijnen? Wij vinden ze voor u. Vervolgens gaan we er snel en vakkundig mee aan de slag.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Wij denken voor u in oplossingen

Wij denken in oplossingen voor u

Door onze jarenlange ervaring in de vleesindustrie kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Van Uhm staat voor u klaar om vakkundige productieondersteuning te bieden. Daarvoor hebben we uw kennis van het food proces nodig, die wij aanvullen met onze concrete ideeën. Samen met u en voor u denken we in oplossingen. Zo kunnen we u alles leveren wat u nodig heeft: van machines tot service en advies op maat.

Elke machinestoring is op te lossen. De ervaren servicedienst van Van Uhm staat voor u klaar als het nodig is. Wij helpen u om de productie weer snel op volle capaciteit te laten draaien.

Waarom kiezen voor Van Uhm

AMECO – Jan en Karel van Westreenen

'Van Uhm weet waar het bij ons om draait in ons continuproces.'

Sinds de jaren ’60 is de familie van Westreenen veehandelaar. Nu staat de derde generatie aan het roer. Inmiddels is Ameco opgenomen binnen de geïntegreerde productieketen van VanDrie Group, wereldmarktleider op het gebied van kalfsvlees, veevoeder en verwerking van huiden.
Slagerij Ter Weele – Herman ter Weele

'Bij elke machine die we kochten, verliep het proces erg soepel.'

Slagerij Ter Weele staat voor constante kwaliteit en een uitgebreide keuze. In de beide slagerijen, in Oene en in Emst, vindt u traditionele producten. Denk dan aan schnitzel, slavink, rook- en droge worst, maar ook tournedos, gerijpte lende en entrecôte.

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

  vlees

  wild & gevogelte

  vis

  vegetarisch

  AGF

  kaas & zuivel

  convenience

  petfood