Advies? Bel 074-2662905

oplossingen voor slimme ondernemers

Van grillworst tot geitenkaas

Risco vulmachine

Overal waar voedsel verpompt moet worden, staat Risco paraat; van het produceren van ambachtelijke grillworst tot het verpompen van geitenkaas in een tray. De unieke Risco verpomp-technologie staat garant voor minimale schade aan het eindproduct.  

KOSTENBESPAREND IN CONTINU-VULLEN EN(PEDDEL)MENGEN

Continu-vulsystemen met voorzetapparatuur

Risco produceert een grote variëteit aan continu-vulsystemen met de daarbij behorende voorzetapparatuur. Het Italiaanse familiebedrijf is al meer dan 45 jaar wereldwijd actief in de voedingsindustrie. De machines zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daardoor bespaart u op langere termijn kosten. Wilt u weten hoe deze machines daarvoor zorgen? Dat rekenen de ervaren specialisten van Van Uhm graag voor u uit.

Het begint met het op een rij zetten van uw bedrijfsprocessen. Zien we mogelijkheden voor verbetering, dan leggen we de diverse opties uit die een machine van Risco u biedt.

Compact, nauwkeurig en betrouwbaar

De Risco continu-vulmachines zijn compacte, nauwkeurige en betrouwbare machines, in te zetten bij verschillende processen dankzij hun veelzijdigheid. Ook zijn deze continu-vullers makkelijk te reinigen, wat u veel tijd bespaart. Daarnaast hebben we ook diverse mengmachines en peddelmengers. De peddelmengers kunnen uitstekend gebruikt worden bij het mengen van onder andere vlees, vis, kaas, groenten of snoepgoed. Ze kunnen eenvoudig in een bewerkingsproces worden geplaatst. Door de transportband wordt het voedsel naar de volgende stap vervoerd. Ideaal ontworpen!

ook ontzorgd worden door van uhm & risco?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood