Advies? Bel 074-2662905

food processing voor de
kaasindustrie 

Specifieke
kennis voor
uw industrie

Het productieproces van kaas is uniek. Daar is uw specifieke kennis voor nodig. Samen met onze kennis om de productieprocessen te optimaliseren. Van Uhm biedt u de machines en het advies op maat waarmee u verder komt.

Specialisten in food processing van kaas

Efficiëntie in bereiden, portioneren en verpakken van kaas

U heeft machines nodig die uw productielijn zo efficiënt mogelijk maken én die specifiek zijn gemaakt voor de productie van kaas. Dat is ons vakgebied. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Door ons ruime assortiment machines voor de kaasindustrie weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we u advies op maat kunnen bieden. Onze ervaren experts gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Uw productieproces stroomlijnen we graag zo soepel mogelijk. Daarvoor hebben we de essentiële kennis in huis, want wij kunnen elk probleem snel en vakkundig oplossen. Vraag ons dus gerust om mee te denken.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Concrete ondersteuning voor uw productie

In de zuivelindustrie is Van Uhm al jarenlang actief. Deze ervaring helpt ons om u optimaal te helpen. Vertrouw op onze vakkundige productieondersteuning waar u het nodig heeft. Samen gaan we concreet aan de slag. Oplossingsgericht en met onze typische no-nonsense mentaliteit. U kunt altijd op ons rekenen als uw totaalleverancier voor machines, service en advies op maat. Een storing in uw machine moet zo snel mogelijk opgelost worden. Daarvoor zorgt onze ervaren servicedienst. Voor u het weet, draait u weer op volle capaciteit.

Waarom kiezen voor Van Uhm

De Molkerei – Hedy Den Hartog

'Van Uhm is een slimme partner, met doordachte en snelle oplossingen.'

De Molkerei staat voor ambachtelijke geitenkaas delicatessen van het Wad en voor de productie van gevulde hapjes met geitenkaas en roomkaas. Premium kwaliteit, veel smaak, pure ingrediënten, aandacht voor mens en omgeving is de basis.

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood