Advies? Bel 074-2662905

food processing voor de
wild & gevogelte industrie

Kwaliteit in verwerkings-processen

De kwaliteit van uw wild en gevogelte staat altijd voorop. Maar u wilt ook efficiëntie. Wij optimaliseren graag de verwerkingsprocessen voor u. Van Uhm biedt u de machines en het advies op maat waarmee u verder komt.

specialisten in food processing van wild & gevogelte

Professionele oplossingen voor portioneren, snijden en verpakken van vlees.

Wat is de beste manier om wild en gevogelte voor te bereiden, te portioneren, snijden en verpakken? Welkom op ons vakgebied. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Door ons ruime assortiment machines voor de wild- en gevogelte-industrie weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we u advies op maat kunnen bieden. Onze ervaren experts gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Uw productieproces stroomlijnen we graag zo soepel mogelijk. Daarvoor hebben we de essentiële kennis in huis, want wij kunnen elk probleem snel en vakkundig oplossen. Vraag ons dus gerust om mee te denken.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Echte aanpakkers, tot uw dienst

Over de wild- en gevogelte-industrie hoeven we u niets te vertellen. Net zoals wij alles weten van het optimaliseren van een productieproces. Als we die twee elementen samenvoegen, kunnen we een flinke efficiëntieslag maken voor uw bedrijf. Vertrouw op de kennis en de concrete oplossingen van onze echte aanpakkers. Zij staan voor u klaar op onze typische no-nonsense manier. Machines, service en maatwerkadvies: Van Uhm biedt het u allemaal. Ook voor het oplossen van een storing in uw machine kunt u bij ons terecht. Onze ervaren servicedienst staat voor u klaar om de downtime te minimaliseren.

Waarom kiezen voor Van Uhm

W & G Brinkhorst – Wilco Brinkhorst

'Van Uhm heeft de Twentse nuchterheid; wat we afspreken komen we na.'

De beste producten voor foodprofessionals en voor de professionele keuken. Al 60 jaar is W&G Brinkhorst dé specialist in kip, vlees, wild en gevogelte. Wilco en Victor Brinkhorst ondernemen met smaak, passie en de allerbeste producten. Altijd compleet en steeds verrassend. “Dat hebben we niet van een vreemde. Vader Brinkhorst begon daarmee in 1954. Inspirerend vakmanschap, daar gaan we voor!”

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood