Advies? Bel 074-2662905

food processing voor aardappelen, groente en fruit

Voor uw optimale
productielijn

Uw AGF-producten moeten op de juiste manier bewerkt, gewogen, gedoseerd en verpakt worden. Daar helpen wij u bij. Samen met u ontwerpen en realiseren we volledige productielijnen voor aardappelen, groente en fruit.

specialisten in food processing van aardappelen, groente en fruit

Professionele oplossingen
voor wegen, doseren, vullen
en verpakken van AGF

Alle AGF-producten die uw bedrijf levert, wilt u zo efficiënt mogelijk verwerken. Daar helpen wij u bij. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Door onze ruime kennis van machines voor de AGF-sector weten we precies wat de mogelijkheden zijn op het gebied van koken, wokken, verpakken en snijden van AGF. Onze ervaren experts gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Uw productieproces stroomlijnen we graag zo soepel mogelijk. Daarvoor hebben we de essentiële kennis in huis, want wij kunnen elk probleem snel en vakkundig oplossen. Vraag ons dus gerust om mee te denken.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Vakkundige
productondersteuning

Of u nu een grote of een kleine speler bent in de AGF-sector, Van Uhm staat voor u klaar om vakkundige productieondersteuning te bieden. Wij houden van aanpakken, dus we gaan graag concreet aan de slag voor u. We denken in oplossingen en houden van korte communicatielijnen. No-nonsense is de beste manier om onze aanpak te omschrijven. Wij zijn uw totaalleverancier voor machines, service en advies op maat.

Is er een storing in uw machine? Dan kunt u vertrouwen op onze ervaren servicedienst. Wij zorgen ervoor dat uw productie zo kort mogelijk stil ligt en u snel weer op volle capaciteit draait.

Waarom kiezen voor Van Uhm

DRIESSEN FOOD – RONALD DRIESSEN

'Het meedenken door Van Uhm in ons productieproces is voor ons van grote waarde.'

Met de mooiste producten, gepassioneerde vakmensen en betrokken toeleveranciers, kunnen afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven optimaal worden bediend. Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel.

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood