Advies? Bel 074-2662905

van uhm & habuba

Professionals in foodprocessing

Van Uhm en dochterbedrijf Habuba leveren food processing machines voor de complete voedselverwerkende industrie. Vlees, vis, kaas tot vegetarische producten, onze professionals zijn elke dag bezig onze klanten te voorzien van de juiste adviezen voor hun productieproces. En dat doen we al ruim 75 jaar. Met passie en liefde voor food.
professionals-in-foodprocessing
‘‘We houden van direct klantcontact, van aanpakken en de klant ontzorgen. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we problemen snel oplossen en zijn we bij calamiteiten ook snel ter plaatse met de juiste apparatuur. Elke klant, groot en klein, kan bij ons rekenen op dezelfde service.”

Stephen van Uhm / directeur

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Twentse nuchterheid met
Volendamse bravoure

Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf. Met de derde generatie aan het roer, waait er nog altijd een frisse ondernemersgeest door het bedrijf. De Twentse nuchterheid van Van Uhm, gecombineerd met de Volendamse bravoure van Habuba, staat garant voor een servicegerichte no-nonsense mentaliteit.

Waarom kiezen voor Van Uhm?

van-uhm-img

maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met duurzaamheid kom je verder als onderneming en mens

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een breed begrip. Bij Van Uhm proberen we dat dan ook zo breed mogelijk uit te dragen. Wij streven niet alleen naar winst maar willen ook een bijdrage leveren aan de mens, het milieu en de maatschappij. En dat doen we op verschillende manieren. Van het gebruik van duurzame materialen tot het opwekken van onze eigen energie door het inzetten van zonnepanelen. We werken mee aan het verlagen van de CO2-uitstoot door het aantal autokilometers te verlagen en we steunen maatschappelijke initiatieven. 

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood