Advies? Bel 074-2662905

oplossingen voor slimme ondernemers

Functioneel design en unieke functionaliteiten

Machine

Je zou het misschien niet zeggen voor een familiebedrijf uit 1966, maar de injectoren, tumblers en pouletsnijmachines van Rühle voor de voedselverwerkingsindustrie zijn behoorlijk innovatief. Kies voor functioneel design en unieke functionaliteiten.

INNOVATIEF IN INJECTOREN EN TUMBLERS

Machinebediening vanuit de cloud

Een van de innovaties is de nieuwste tabletbesturing voor de Rühle tumblers. De programma’s staan in de cloud en kunnen eenvoudig gebruikt worden. Alle machines van Rühle kunnen toegepast worden bij verschillende bewerkingsprocessen binnen de voedselindustrie. Zo zijn ze uitstekend geschikt voor het verwerken van vlees, vis, zuivel, fruit en groenten. Maar hoe passen ze bij uw wensen en eisen? Dat is de vraag die de ervaren specialisten van Van Uhm voor u kunnen beantwoorden. Leg ons uit hoe uw processen exact verlopen en samen bedenken we waar we voor verbetering kunnen zorgen met een machine van Rühle. Qua investering en mogelijkheden zijn er altijd meerdere opties, die we uitgebreid onderbouwen.

Tijdbesparend en kwaliteit garanderend

Rühle pekelinjectoren zijn zeer nauwkeurig, efficiënt en kunnen grote prestaties leveren. Een belangrijk aspect van deze machines is de hygiëne. Door de gladde oppervlakken en het handige filter kunnen de machines snel en makkelijk worden gereinigd. Dat scheelt u veel tijd en garandeert de kwaliteit van uw producten. De meeste tumblers zijn voorzien van een koelingssysteem, dat ervoor zorgt dat u het best haalbare resultaat bereikt. De vacuümtumblers van Rühle zijn voor verschillende producten te gebruiken, maar worden voornamelijk toegepast bij het bewerken van vlees.

ook ontzorgd worden door van uhm & ruhle?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood