Advies? Bel 074-2662905

De zelfslachtende slager uit het mooie Gelderland

Constante kwaliteit

Slagerij Ter Weele staat voor constante kwaliteit en een uitgebreide keuze. In de beide slagerijen, in Oene en in Emst, vindt u traditionele producten. Denk dan aan schnitzel, slavink, rook- en droge worst, maar ook tournedos, gerijpte lende en entrecôte.

Interview met Herman ter Weele

'Bij elke machine die we kochten, verliep het proces erg soepel.'

Naar welke oplossing in uw food productieproces was u op zoek?

Eigenlijk maakt het niet uit waar wij naar op zoek zijn. De specialisten van Van Uhm denken altijd goed met ons mee. Of het nu gaat om verpakken, pekelen of mengen of tumblen, ze komen altijd met het juiste advies passend bij onze situatie.

Hoe ervaart u het proces van eerste contact tot oplevering van de oplossing?

Bij elke machine die we bij Van Uhm gekocht hebben ging dat vanzelf. De goede contacten met de accountmanager of de medewerkers van de binnendienst zorgen er altijd voor dat dit proces soepel verloopt.

Kunt u omschrijven welk rendement de oplossing voor u oplevert?

Wij investeren in machines die voor ons het werk makkelijk maken en waar we mooie producten mee kunnen maken. Een mooi en kwalitatief beter product zorgt voor meer verkoop en dus voor een beter rendement.

Kunt u in twee zinnen omschrijven waarom Van Uhm voor u een partner is in food processing machines?

De mensen bij Van Uhm denken mee in elke stap. En als er wat aan de hand is wordt er goede service verleend. Dat is voor ons erg belangrijk.

ook ontzorgt worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood