Advies? Bel 074-2662905

oplossingen voor slimme ondernemers

Topmerk in trays sealen en begassen

Machine

ReTon Trayseal ontwikkelt en levert schalensluitmachines van hoge kwaliteit en lange levensduur, geschikt voor de voedingsmiddelenindustrie. De trayseal machines zijn eenvoudig in het gebruik, hebben een hoge productiesnelheid en functioneren zowel stand-alone als in een complete productielijn.

DE BESTE IN TRAYSEALEN

Snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

ReTon Trayseal, in 2005 opgericht, bracht met succes een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en snelle traysealmachine op de markt. Sindsdien heeft het merk een gevestigde naam verworven binnen de Nederlandse en Belgische voedingsindustrie met volautomatische en semiautomatische traysealmachines. In 2014 heeft Van Uhm, sinds 2011 al dealer van het merk, het bedrijf en de activiteiten overgenomen. Welke machine zou het beste aansluiten bij uw wensen en eisen? Stel deze vraag gerust aan de ervaren specialisten van Van Uhm. Zij geven uw ideale oplossing graag vorm.

Laten we samen eens uw bedrijfsprocessen uitschrijven, zodat we de mogelijkheden voor verbetering kunnen vinden met een machine van ReTon Trayseal. Per oplossingsrichting leggen we u daarbij uit wat de verschillen zijn op technisch gebied en in investering.

Perfecte prijs-kwaliteitverhouding

Het succes van de machines van ReTon Trayseal zit hem in de snelheid en betrouwbaarheid van de machines. Ook de servicevriendelijkheid en de perfecte prijs-kwaliteitverhouding spelen hierin een rol. Uiteraard is het van belang dat deze machines beschikken over de juiste hygiënestandaarden. Bij de traysealmachines van ReTon is dit het geval, deze zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Ideaal voor de voedingsmiddelenindustrie. Welke traysealmachine past bij u?

ook ontzorgd worden door van uhm & reton trayseal?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood