Advies? Bel 074-2662905

één van de bekenste visrokers van Nederland met een rijke historie

Trots op de
ambacht

Binnen Spakenburg zijn ze van origine bekend om de (gerookte) paling en voeren ze dit nog steeds als het hoofdproduct. Daarnaast roken ze tegenwoordig nog veel meer vis en zijn ze er trots op dat ze nog steeds ieder product ambachtelijk zelf bereiden. Net als vroeger…

Interview met Henk Koelewijn

'Bij Van Uhm verliep alles erg soepel, van oriëntatie tot oplevering.'

Naar welke oplossing in uw food productieproces was u op zoek?

Van Uhm heeft ons geholpen met het vinden van een rookmachine om onze productie uit te breiden. De adviseurs van Van Uhm hebben hier ons erg goed in geholpen en vanaf het eerste moment goed meegedacht bij het zoeken naar de meest efficiënte machine.

Hoe ervaart u het proces van eerste contact tot oplevering van de oplossing?

Wij zijn al generaties klant bij Van Uhm. Van Uhm kent ons productieproces, weet hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden. Daarom verliep het hele proces, van oriëntatie, offerte en specificatie tot en met de oplevering, heel soepel.

Kunt u omschrijven welk rendement de oplossing voor u oplevert?

We waren op zoek naar uitbreiding van de productie, maar de nieuwe machine bood veel meer mogelijkheden voor het roken van vis, dan dat wij tot dan toe hadden. De machine heeft zichzelf in korte tijd terug verdient.

Kunt u in twee zinnen omschrijven waarom Van Uhm voor u een partner is in food processing machines?

Van Uhm is in staat om ons te adviseren en te helpen met machines voor al onze processtappen. We kunnen zowel in de breedte als in de diepte bij van Uhm terecht. Daarom is Van Uhm ons eerste aanspreekpunt bij automatisering binnen ons bedrijf.

ook ontzorgt worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood