Advies? Bel 074-2662905

food processing voor de
voedselverwerkende industrie

Optimaliseer uw processen

Wij hoeven u niets te vertellen over vis en visproducten. Maar we kunnen u wel helpen om de processen op het gebied van visverwerking te optimaliseren. Van Uhm biedt u de machines en het advies op maat waarmee u verder komt.

EFFICIËNTIE VOOR DE PRODUCTIE VAN VIS

De beste oplossingen voor bereiden, portioneren en verpakken van vis

De uitdaging waar u elke keer weer tegenaan loopt, is het zo efficiënt mogelijk bewerken, bereiden, portioneren en verpakken van uw visproducten. Daar ligt onze expertise. Wij bieden u graag de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Door ons ruime assortiment machines voor de visverwerkende industrie weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we u advies op maat kunnen bieden. Onze ervaren experts gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Uw productieproces stroomlijnen we graag zo soepel mogelijk. Daarvoor hebben we de essentiële kennis in huis, want wij kunnen elk probleem snel en vakkundig oplossen. Vraag ons dus gerust om mee te denken.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Voor grote en kleine spelers​

Voor grote en kleine spelers​

Of u nu een grote of een kleine speler bent in de visverwerkende industrie, Van Uhm staat voor u klaar om vakkundige productieondersteuning te bieden. Wij houden van aanpakken, dus we gaan graag concreet aan de slag voor u. We denken in oplossingen en houden van korte communicatielijnen. No-nonsense is de beste manier om onze aanpak te omschrijven. Wij zijn uw totaalleverancier voor machines, service en advies op maat er een storing in uw machine? Dan kunt u vertrouwen op onze ervaren servicedienst. Wij zorgen ervoor dat uw productie zo kort mogelijk stil ligt en u snel weer op volle capaciteit draait.

Waarom kiezen voor Van Uhm

Rokerij Jacob Jan – Henk Koelewijn

'Bij Van Uhm verliep alles erg soepel, van oriëntatie tot oplevering.'

Binnen Spakenburg zijn ze van origine bekend om de (gerookte) paling en voeren ze dit nog steeds als het hoofdproduct. Daarnaast roken ze tegenwoordig nog veel meer vis en zijn ze er trots op dat ze nog steeds ieder product ambachtelijk zelf bereiden. Net als vroeger…

Ook ontzorgd worden door Van Uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood