Advies? Bel 074-2662905

KERRES SMOKE AIR – INNOVATIEF in roken en reinigen

Speciaal voor ambachtelijke en industriële bedrijven

Al ruim 50 jaar produceert Kerres universele rook- en kookinstallaties voor de vlees- en visverwerkende industrie. Speciaal voor ambachtelijke en industriële bedrijven in meer dan 50 landen. Van Uhm bv is al jaren de exclusieve dealer voor Nederland.

TOPKWALITEIT IN KOKEN ROKEN EN REINIGEN

Ook voor de beste reinigingsinstallaties

Ook voor de beste reinigingsinstallaties

Van kleine universeel kamers met een inhoud van 50 kg tot complete universeel installaties die 4.000kg/h per uur kunnen roken, met de Kerres rookkasten kunt u alle kanten op. Daarnaast ontwikkelt en produceert Kerres ook reinigingsinstallaties zoals rookwagen- en normwagenwassers. Kunt u deze machines wel gebruiken binnen uw voedselverwerkend bedrijf, maar weet u nog niet welke types? Stel uw vraag aan de ervaren specialisten van Van Uhm en u krijgt een oplossing op maat.

Zodra we hebben vastgesteld hoe uw processen werken, zien we de mogelijkheden voor verbetering met een machine van Kerres. Reken op diverse opties, waarbij we de verschillen in investering en functionaliteit duidelijk uitleggen.

Kerres, innovatief vanaf het begin

De jarenlange ervaring van Kerres met koken en roken van vlees en vis begon al vroeg. Oprichter Siegfried Kerres begon in 1966 namelijk met deze focus. Vier jaar later was de eerste echte innovatie een feit: een kookinstallatie met aparte rookgenerator. In de jaren daarna bleef Kerres altijd vooroplopen in de branche. Daar plukt u de vruchten van, want hierdoor heeft u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Welke machine van Kerres kiest u?

ook ontzorgd worden door van uhm & kerres?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood