Advies? Bel 074-2662905

header-graef

GRAEF SNIJMACHINES

Vlijmscherp de beste voor uw product

Wilt u uw producten goed en efficiënt snijden? Graef is al 90 jaar actief als producent van snijmachines voor zowel de professionele als de huishoudelijke markt. Van Uhm is exclusief dealer voor Nederland van Graef snijmachines.

TOPPERS IN SNIJDEN

De uitzonderlijke kwaliteit van Graef snijmachines

Dus u denkt dat de techniek achter handsnijmachines inmiddels wel uitontwikkeld is? Graef denkt daar heel anders over! Zij weten nog altijd innovaties in de machines toe te passen. Zo is de Graef 3020 VS handsnijmachine voorzien van VARIO SLICE. Hierdoor kan de slede in twee posities gekanteld worden, wat bijzonder handig is bij het snijden van kaliberwaren. Wilt u weten hoe u uw voedselverwerkend bedrijf nog beter kunt laten presteren met de Graef machines? Vraag het de ervaren specialisten van Van Uhm. Zij weten precies hoe ze uw oplossing het beste kunnen vormgeven.

Uw processen nemen we als uitgangspunt. Op basis daarvan bekijken we hoe we daar verbetering in kunnen brengen met een Graef snijmachine. Er is niet één manier, er zijn meerdere mogelijkheden. De verschillen in investering en technische invulling leggen wij u graag uit.

Van handsnijmachines tot automatische Graef snijmachines

Graef heeft een uitgebreid assortiment: van een scala aan handsnijmachines tot een diversiteit aan automatische snijmachines voor de (middelgrote) industrie. De automatische Graef snijmachines zijn standaard voorzien van de mogelijkheid om plakken ook rond af te leggen. Bovendien zijn ze standaard uitgevoerd met CERA coating. Deze coating draagt bij aan een langere levensduur van de machine en vereenvoudigt bovendien het reinigen. Zo gaat de machine dus extra lang mee.

ook ontzorgd worden door van uhm & graef?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood