Advies? Bel 074-2662905

SPECIALIST IN KWALITEIT EN DEGELIJKHEID

Kookketel met veilig
en snel mengsysteem

Bent u op zoek naar een industrie kookketel van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij leveren kookketels met roerwerk voor de vleesverwerkende industrie. In ons assortiment vindt u kookkasten vervaardigd van hoogwaardig rvs, hierdoor is de kookketel gemakkelijk hygiënisch schoon te maken. De kookketels met roerwerk worden verkocht aan slagersbedrijven, supermarkten en andere vleesverwerkingsbedrijven. Bent u benieuwd of een kookketel met roerwerk van Van Uhm wel in uw vleesverwerkingsproductie past? De beste manier om dit te ontdekken, is door hem zelf te gebruiken. Van Uhm biedt u daarom de mogelijkheid om de kookketel eerst in onze demonstratieruimte te testen.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Kookketel met roerwerk van RVS

In ons assortiment vindt u kookketels van Thissen & Stecher. Deze kookketels kenmerken zich door een kortere mengtijd dan standaard. De kookkasten zijn uitgerust met een uniek, gepatenteerd tweearmig mengsysteem. De ene arm duwt de ingrediënten van de bodem van de kom naar boven. Tegelijkertijd duwt de andere mengarm het product naar beneden. De kookketel met roerwerk is zeer veilig in gebruik; het roerwerk stopt namelijk automatisch wanneer iemand het deksel van de roerketel opent. Alle ketels in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor zeer intensief gebruik. Naast nieuwe kookketels met roerwerk, verkoopt Van Uhm ook voordelig geprijsde occasions. Deze tweedehands kookkasten worden goed nagekeken door de servicetechnici van Van Uhm. Wanneer u een tweedehands kookketel bij ons koopt, bent u ervan verzekerd dat het goed zit met de kwaliteit en lange levensduur van de kookketel met roerwerk.

Machines voor de voedselindustrie

Overweegt u een kookketel met roerwerk te kopen bij Van Uhm? Of ontvangt u graag eerst wat meer informatie over onze machines voor de vleesindustrie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn een solide en betrouwbaar familiebedrijf. We houden van direct klantcontact, van snel aanpakken en de klant ontzorgen. Wij bieden preventief onderhoud aan op contractbasis, ook voor kookketels die niet door ons zijn geleverd. Hierbij factureren we op nacalculatie; u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had en voor de onderdelen die zijn vervangen. Wanneer u wenst kunnen wij voorafgaand ook eerst een inventarisatie en offerte maken, zo komt u nooit voor verassingen te staan.

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood