Advies? Bel 074-2662905

vooruitstrevend in snijtechniek

Kaassnijmachines kopen van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar een kaassnijmachine om kaas mee te snijden en te raspen? Van Uhm is al meer dan 70 jaar de leverancier van machines voor de voedingsmiddelenindustrie. Wij hebben diverse soorten kaassnijmachines, waaronder machines van het hoogstaande merk Holac. Dit is een bekend merk binnen de kaasverwerkingsindustrie en deze machines worden daarbinnen dan ook veel toegepast.

KWALITEIT IN SNIJTECHNIEK

Computergestuurde Holac kaassnijmachines met veel mogelijkheden

Er zijn veel verschillende soorten machines die worden gebruikt binnen de voedselverwerkingsindustrie. Deze machines worden veelal toegepast bij het verwerken, snijden en verpakken van diverse voedselwaren. Kaas is een veel verkocht product, maar dit komt niet zomaar in de winkel te liggen. Van die grote blokken kaas worden vaak kleinere kaasproducten gemaakt. Met een speciale kaassnijmachine kunnen er bijvoorbeeld blokjes kaas, plakjes kaas of geraspte kaas worden geproduceerd die later dan in de winkel belanden.

Voor een kaassnijmachine van hoogwaardige kwaliteit bent u bij Van Uhm dus aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende modellen en uitvoeringen van de Holac kaassnijmachines. De kaassnijmachines zijn computergestuurd en hierdoor heel eenvoudig te bedienen. Het gewenste resultaat voor de eindproducten is zo gemakkelijk te behalen. Naast nieuwe kaassnijmachines verkopen we bij Van Uhm we ook occasion machines. Koopt u een tweedehands kaassnijmachine bij ons, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Onze eigen service technici maken de occasions van top tot teen schoon. Vervolgens wordt de machine goed nagekeken en indien nodig gerepareerd met onderdelen uit eigen magazijn. Of u nou kiest voor een nieuwe of occasion kaassnijmachines, u bent altijd verzekerd van kwaliteit!

Uitstekende service en topkwaliteit (snij)machines

Van Uhm is dé leverancier van kaassnijmachines van het hoogstaande merk Holac. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor andere snijmachines. Tevens beschikken we over een uitgebreid aanbod machines voor in de voedselverwerkingsindustrie, hierbij kunt u denken aan gehaktmolens, rookkasten en meer. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder en kunnen u voorzien van advies op maat. U kunt bij ons, naast machines voor de voedselverwerkingsindustrie, ook terecht voor klein materiaal en andere toebehoren. We hebben diverse messen, thermometers, clips en lintzagen die goed van pas komen bij het verwerken van voedingsmiddelen. Van Uhm is niet voor niets totaal leverancier voor machines en klein materiaal binnen de voedingsmiddelenindustrie!

ook ontzorgd worden door van uhm & Holac?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood