Advies? Bel 074-2662905

divider vertical

VACATURE

Servicemonteur Stagiair

Van je hobby je werk maken. Ben jij technisch aangelegd en wil je graag ervaring opdoen in de voedselindustrie? Ben jij opzoek naar een uitdagende stageplek met veel vrijheid waar geen dag hetzelfde is? Dan hebben wij de juiste stageplek voor jou! Bij Van Uhm, gevestigd in Borne, bieden we jou een stageplek met een gezellige en informele werfsfeer. Lees snel verder.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Servicemonteur Stagiair

Als Allround Servicemonteur stagiair bij Van Uhm kom je te werken in ons gezellige en ervaren serviceteam, waarin je de mogelijkheid krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te leren van collega’s. Je zult storingen gaan oplossen, reparaties en onderhoudswerkzaamheden gaan uitvoeren aan een grote diversiteit aan machines voor de voedselverwerkende industrie. Een stageplek met veel variatie waar geen dag hetzelfde is en waar wij het belangrijk vinden dat je veel leert.

Taken

Functievereisten

Wat bieden wij

Wil je graag stage bij ons lopen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op: 074 266 2905. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Interesse? Laat het ons weten!

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood