Van ‘uhmm’ naar Van Uhm!

Word jij onze nieuwe servicemonteur?

Jouw vakmanschap verder ontwikkelen bij een Twents familiebedrijf

Van Uhm is een echt Twents familiebedrijf met een gemoedelijke sfeer en een no nonsens mentaliteit. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten beschikken over de beste machines en volledig ontzorgd worden in het onderhoud ervan. Dat doen we met grote betrokkenheid, passie en vakmanschap. 

Lourens werkt al 17 jaar bij ons. Benieuwd weuru(h)m?

“Korte lijntjes, een fijne sfeer, veel betrokkenheid bij elkaar en samen onze klanten de beste service leveren”

Wij zijn op zoek naar een technicus die zichzelf verder wil ontwikkelen in de rol van Servicemonteur. Je wordt onderdeel van een bevlogen team en gaat zelfstandig of samen op pad in een modern uitgeruste werkbus om onze klanten optimaal van dienst te zijn. 

Typisch Van Uhm

We houden van direct klantcontact, aanpakken en de klant ontzorgen. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we problemen snel oplossen en zijn we bij calamiteiten snel ter plaatse met de juiste apparatuur. Elke klant, groot of klein, kan bij ons rekenen op dezelfde uitstekende service.

Spreekt onze benadering je aan?

Genoeg over ons. We zijn nieuwsgierig wie jij bent!

Een verhaal vertellen op zo’n webpagina is eigenlijk niks voor ons. Veel liever ontvangen we je in ons bedrijf, zodat we je ter plekke kunnen laten zien wat we doen en wie we zijn. Bovendien zijn we nieuwsgierig naar jou!

Kennismaken en ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Vul het vacatureformulier in. Liever bellen? 074-2657066. Tot snel! 

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood