447052470_1074060767522239_7761986369949559172_n

UPDATE VAN UHM

Nieuwsupdate Van Uhm – Kwartaal 2 | 2024

25-jarig jubileum

Met trots vierden we wederom afgelopen maand een bijzondere mijlpaal – onze collega Harald van der Weele was maar liefst 25 jaar in dienst bij Van Uhm BV! Bedankt Harald, voor je inzet en betrokkenheid bij ons bedrijf. Samen hebben we dit goed gevierd, met ons hele team, familie en vrienden! 🎉

 

Opening nieuw pand De Jong & Vader

Onlangs heeft onze samenwerkingspartner De Jong & Vader een nieuw pand geopend. Wij zijn trots dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan dit mooie project. Wij hebben het nieuwe pand voorzien van een gloednieuwe VARIOVAC PS SystemPack GmbH dieptrekverpakkingsmachine (nummer 2) en een geavanceerde K+G Wetter GmbH mengerwolf type MWW-130. Wij wensen Kay de Jong en zijn team heel veel succes in hun nieuwe pand. Bedankt voor de prettige samenwerking namens iedereen bij Van Uhm!

Ontmoet onze nieuwe collega’s!

Graag stellen wij onze nieuwe collega’s Mart Scholten (foto links) en Jurre Boxem (foto rechts) aan jullie voor! Mart is onze nieuwe service planner. Onze klanten zullen met Mart in contact komen voor onder andere het inplannen van afspraken voor afleveringen van nieuwe installaties en serviceonderhoud.

Mart kent de dynamiek binnen productiebedrijven en weet wat de gevolgen zijn wanneer een machine stil komt te staan. Op dat moment moet er snel en adequaat geschakeld worden. Zijn kennis en ervaring komen goed van pas in zijn nieuwe rol binnen Van Uhm. Inmiddels is Mart al niet meer weg te denken binnen ons team.

Jurre is terug van weggeweest. Per 1 juli is hij ons team komen versterken. Jurre kent Van Uhm al goed doordat hij in het verleden stage bij ons heeft gelopen. Na de zomer start hij met mijn afstudeerstage bij ons. Wij zijn blij hem weer over de vloer te hebben!

Project in beeld  – Levering Italian Pack bij Vezet Keukens

Bij onze gewaardeerde klant Vezet Keukens, hebben wij onlangs vanuit Habuba (dochteronderneming Van Uhm in Volendam) twee Italian Pack verpakkingsmachines mogen leveren. Vezet Keukens is marktleider in ultra verse maaltijden, salades, gesneden fruit en gemak groente. Wij spraken Bjorn Ten Brink over de samenwerking en het proces dat zij samen met onze collega Mark Sijm (verkoopadviseur Habuba) hebben doorlopen.

"In het voortraject hebben we samen met ons interne team en Habuba samen uitgebreid besproken wat de belangrijkste voorwaarden waren, waar een machine aan moest voldoen. Toen de machines van Italian Pack de uitkomst waren, hebben we een bezoek aan de fabriek in Italië gebracht. Dit was zeer waardevol; we kregen nieuwe inzichten en bespraken belangrijke details. De machines werden flexibel geïnstalleerd zonder onderbreking van onze productie. Dankzij de nieuwe machines hebben we aanzienlijke besparingen gerealiseerd, zoals lagere loonkosten en minder verpakkingsmateriaal. Het was een flinke investering, maar volledig de moeite waard. Wanneer we Mark bellen, staat hij altijd klaar en dat voelt ontzettend vertrouwd.”

Project in beeld – Levering Thissen & Stecher BV

Onlangs hebben wij een 300 liter roerkantelketel van Thissen & Stecher BV geïnstalleerd bij een klant van ons. Thissen & Stecher biedt hoogwaardige kwaliteit industrie ketels aan, geproduceerd op Nederlandse bodem.

Merk uitgelicht – Holac Maschinenbau GmbH

Wij zijn al jarenlang de trotse exclusieve leverancier van holac Maschinenbau GmbH en beschikken altijd over een ruime voorraad aan Holac machines. De blokjessnijmachines uit de Cubixx serie en de slicers uit de Sect serie zijn altijd snel leverbaar en beschikbaar voor demo’s! Neem contact op met een van onze specialisten voor meer informatie.

GROOTS Genoten met z’n allen

Zaterdag 15 Juni hebben wij met ons complete team en aanhang Guus Meeuwis zijn Groots met een zachte G concert bijgewoond! Vooraf lekker geborreld en gegeten bij de De Mispelhoef, top voor mekaar.  Een fantastische dag om met elkaar te beleven, het was één groot feest.

Uw food proces nog beter optimaliseren?

Graag maken we met u kennis in een persoonlijk gesprek. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan via onderstaande link of bel ons op 074-2662905.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood