Advies? Bel 074-2662905

oplossingen voor slimme ondernemers

Afvulmachines

Heeft u een industriële afvulmachine nodig voor het afvullen van vloeistoffen en pasteuze producten? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij verkopen al meer dan 70 jaar machines en andere apparatuur voor de voedingsmiddelenindustrie. Bent u benieuwd of een afvulmachine wel in uw voedselverwerkingsproces past? De beste manier om hier achter te komen is door hem zelf te gebruiken. Daarom biedt van Uhm de mogelijkheid om de afvulmachine eerst in onze demonstratieruimte te testen.

NIEUW & TWEEDEHANDS

Afvulmachines van gerenommeerde merken

Bij Van Uhm kunt u terecht voor afvulmachines van wereldwijd toonaangevende merken. Naast nieuwe afvulmachines verkopen wij zo nu en dan ook occasions. Deze gebruikte afvulmachines worden aangeboden tegen vriendelijke prijzen. Wanneer u een tweedehands afvulmachine koopt bij ons, bent u verzekerd van kwalitatief goede machines. Onze service technici maken de occasions zeer goed schoon, kijken de machines van A tot Z na en wanneer nodig wordt de afvulmachine gerepareerd met onderdelen uit ons eigen magazijn. Net als onze nieuwe afvulmachines leveren wij ook onze tweedehands afvulmachines met standaard garantie. Op die manier kan een gereviseerde afvulmachine jarenlang mee in uw productieproces!

Afvulmachine kopen bij Van Uhm

Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf. Wij houden van direct contact met onze klanten, van snel aanpakken en onze klanten ontzorgen. Naast de afvulmachine zelf, bieden wij ook preventief onderhoud aan op contractbasis. Ook voor afvulmachines die niet door ons zijn geleverd. Wij factureren hierbij altijd op nacalculatie; u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had en voor de onderdelen die hij vervangen heeft. Wanneer u wenst, kunnen wij ook altijd eerst een inventarisatie doen en een offerte voor u maken. Op die manier komt u nooit voor verassingen te staan. Heeft u vragen over ons aanbod afvulmachines? Neem gerust contact met ons op!

ook ontzorgd worden door van uhm & risco?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood