Advies? Bel 074-2662905

Alco – de absolute top in food productielijnen

Specialist in mengen, pletten en paneren

Mengers, pletters, paneerlijnen, ovens, vriezers… Alco heeft een zeer uitgebreid assortiment oplossingen voor de voedselverwerkende industrie. De specialiteit van het merk is het bewerken en het bereiden van vlees, vis, groente, gevogelte, zuivel en brood. Vertrouw op topkwaliteit.

SPECIALISTEN IN HOOGWAARDIGE MACHINES

De uitzonderlijke kwaliteit van Alco productielijnen

Als familiebedrijf vindt Alco het heel belangrijk dat u kunt vertrouwen op hun productielijnen. Daarom werken zij elke dag aan innovatieve machines die u helemaal op maat kunt inregelen. Al meer dan 40 jaar werpt deze klantgerichte instelling zijn vruchten af. Bent u benieuwd welke machine het beste past bij uw wensen en eisen? De ervaren specialisten van Van Uhm weten exact hoe ze uw oplossing het beste kunnen vormgeven.

Samen met u zetten wij graag op een rij hoe uw processen precies in elkaar zitten en waar we voor verbetering kunnen zorgen met een machine van Alco. Daarbij zijn altijd meerdere mogelijkheden en we leggen u uiteraard uit wat de verschillen zijn in investering en mogelijkheden.

Specialist in food processing sinds 1977

Het bedrijf werd opgericht in 1977 door Heinz en Gertrud Algra. Al vanaf het allereerste begin produceert Alco hoogwaardige machines voor de voedingsmiddelindustrie, machines die worden gekenmerkt door hun robuustheid en hoogwaardige afwerking. Alco produceert complete productielijnen, maar ook losse componenten. Het industriële machinegamma bestaat uit pletters, steakers, batter- en paneerlijnen, bemelers, mengers, frituurlijnen, lineaire- en spiraalovens en lineaire- en spiraalvriezers. Wat uw vraag ook is, Alco heeft er een antwoord op.

ook ontzorgd worden door van uhm & alco?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood