Advies? Bel 074-2662905

blue-divider

foodprocessing voor de visverwerkende industrie

Advies op maat voor uw vakgebied

Vlees is uw vak. Daar weet u alles van. Zoals het ons vak is om de processen op het gebied van vleesverwerking te optimaliseren. Van Uhm biedt u de machines en het advies op maat waarmee u verder komt.

optimale productie van brood en banket

De beste hulp bij bewerken, bereiden, wegen, vullen en verpakken van brood en banket

Mengen, balanceren, marineren, tuimelen, masseren… er komt heel wat kijken bij de bereiding van brood en patisserie. En dan moet het wegen, vullen en verpakken ook nog gebeuren. Wij bieden u de machines waarmee u dit zo efficiënt mogelijk doet. Met ons advies kiest u voor de professionele oplossing die het beste bij uw situatie past. Door ons ruime assortiment machines voor de brood- en patisserie-industrie weten we precies wat de mogelijkheden zijn en hoe we u advies op maat kunnen bieden. Onze ervaren experts gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

Uw productieproces stroomlijnen we graag zo soepel mogelijk. Daarvoor hebben we de essentiële kennis in huis, want wij kunnen elk probleem snel en vakkundig oplossen. Vraag ons dus gerust om mee te denken.

Wij werken o.a. met de merken

Klik op een merk voor meer informatie

Uw no-nonsense totaalleverancier

De brood- en patisseriesector kent geen geheimen voor u. Maar de machines hiervoor worden wel steeds geavanceerder. Hiermee kunt u uw productie verder optimaliseren. Daarom staat Van Uhm voor u klaar. Wij stropen de mouwen voor u op en gaan aan de slag voor u. Oplossingsgericht en met duidelijke communicatie. Zo zijn we uitgegroeid tot de no-nonsense totaalleverancier voor machines, service en advies op maat.

Uiteraard wilt u storingen in uw machines en de daarmee gepaard gaande downtime voorkomen. Onze ervaren servicedienst zorgt ervoor dat uw productie snel weer op volle capaciteit draait.

Waarom kiezen voor Van Uhm

AMECO – Jan en Karel van Westreenen

Door Van Uhm is ons verpakkingsproces
efficienter ingericht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

ook ontzorgt worden door van uhm?

divider

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

Hoe mogen wij contact met u opnemen?


door dit formulier te versturen ga ik akkoord met het privacybeleid van Van Uhm

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood