Advies? Bel 074-2662905

AL RUIM 70 JAAR LEVERANCIER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN

Ruim assortiment clipmachines bij van Uhm

Bent u op zoek naar clipmachines voor het produceren van worsten? Van Uhm levert al meer dan 70 jaar clipmachines aan worstmakerijen en middelgrote vleesverwerkingsbedrijven. In ons assortiment vindt u grote variëteit in clipmachines. Van tafelmodel, enkel- en dubbelclippers, tot half- en volautomatische clipmachines, wij hebben alles wat u zoekt in ons assortiment. Bent u benieuwd of een clipmachine van Van Uhm wel in uw productieproces past? Wij vinden dat de beste manier om dit te ontdekken is door hem zelf te gebruiken. Wij bieden u daarom de mogelijkheid om de clipmachine eerst in onze demonstratieruimte te testen.

GROTE DIVERSITEIT AAN OPTIES

Clipmachines volledig naar uw wensen

In ons assortiment vindt u clipmachines van Tipper Tie. Met deze machines versluit u zonder enige moeite natuurdarmen en kunstdarmen. Bij Van Uhm is een clipmachine te verkrijgen met een grote diversiteit aan opties. De adviseurs van Van Uhm hebben kennis van zaken en configureren precies de juiste clipmachine voor u, zo heeft u een clipmachine volledig naar uw wensen. Naast nieuwe clipmachines verkoopt Van Uhm ook voordelig geprijsde occasions. Bij Van Uhm staan we volledig achter de kwaliteit van onze occasions, die volledig gereviseerd zijn door onze service technici. Zij werken volgens de kwaliteitsstandaarden, hebben de machine volledig schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Ook de occasions leveren we met standaard garantie. Zo kan een gereviseerde clipmachine van Van Uhm jaren mee in uw productieproces. 

De service van Van Uhm

Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf. We houden van direct klantcontact, van snel aanpakken en onze klant ontzorgen. Wij bieden preventief onderhoud aan op contractbasis, ook voor clipmachines die niet door ons zijn geleverd. Hierbij factureren we op nacalculatie; u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had en voor de onderdelen die zijn vervangen. Wanneer u wenst, kunnen wij voorafgaand ook eerst een inventarisatie en offerte maken, zo komt u nooit voor verassingen te staan. Overweegt u een clipmachine te kopen bij Van Uhm? Of ontvangt u graag eerst wat meer informatie over onze machines voor de vleesindustrie? Neem gerust contact met ons op!

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood