Advies? Bel 074-2662905

Familiebedrijf weidenaar

Familiebedrijf Weidenaar breidt machinepark uit met een nieuwe K+G Wetter

Familiebedrijf Weidenaar uit Dokkum is opgericht in 1927 en is met name bekend om de Friese Droge Worst die men levert aan een groot aantal supermarkten in Nederland.

Lieuwe Weidenaar is de derde generatie binnen het familiebedrijf en eigenaar. Zijn zus Wini Weidenaar is ook actief binnen het bedrijf met haar communicatiebureau!

Meester worstmaker Willem Feenstra zwaait de scepter in de worstmakerij en in deze hoedanigheid was hij ook nauw betrokken bij het aankooptraject van de nieuwe K+G Wetter.

Van Uhm BV, ook een familiebedrijf is trots op de jarenlange samenwerking met Weidenaar! Deze samenwerking heeft onlangs geresulteerd in de installatie van een nieuwe K+G Wetter meng-automatenwolf.

Deze machine, met een trechterinhoud van 530 liter en hoge output per uur, biedt Weidenaar de mogelijkheid om te blijven groeien. Lieuwe Weidenaar heeft zich voor de aankoop goed georiënteerd op wat er te verkrijgen is in de markt.

Na een gedegen onderzoek, diverse testen en een bezoek aan de fabriek van K+G Wetter samen met verkoopadviseur Ron Pieters van Van Uhm BV is de keuze gevallen op deze nieuwe K+G Wetter! Deze machine draait nu enkele maanden naar volle tevredenheid mee in het productieproces van Weidenaar.

 

Wij danken Weidenaar voor de prettige samenwerking en voor de medewerking van het tot stand brengen van deze nieuwste video reportage!

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood