Advies? Bel 074-2662905

SPECIALIST IN KWALITEIT EN DEGELIJKHEID

Divers aanbod gehaktmolens bij van Uhm

Bent u op zoek naar een goede gehaktmolen? Van Uhm is al meer dan 70 jaar leverancier in de vleesverwerkende industrie. Ze leveren machines – onder andere gehaktmolens – aan de gehele voedselverwerkende industrie. In ons assortiment vindt u verschillende gehaktmolens. Alles wat u zoekt, kunt u vinden in ons assortiment. Bent u benieuwd of een gehaktmolen uit ons assortiment wel in uw productieproces past? Kom hem dan zelf testen! Bij ons heeft u de mogelijkheid om de gehaktmolen eerst te testen in onze demonstratieruimte.

UITERSTE Hygiëne

Eenvoudig te reinigen gehaktmolen

In de voedingsmiddelenindustrie staan hygiëne en voedselveiligheid bovenaan. Gehaktmolens en andere machines die gebruikte worden voor de verwerking van voeding moeten daarom altijd uiterst hygiënisch zijn. De gehaktmolens van Van Uhm zijn uiterst hygiënisch. De gehaktmolen is volledig de demonteren, hierdoor zijn ze zeer eenvoudig te reinigen. Naast nieuwe gehaktmolens verkoopt Van Uhm ook voordelig geprijsde occasions. De tweedehands gehaktmolen wordt goed nagekeken door de servicetechnici van Van Uhm. Zij werken volgens de kwaliteitsstandaarden, hebben de vleesmolen volledig schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Wanneer u een tweedehands gehaktmolen bij ons koopt, bent u ervan verzekerd dat het goed zit met de kwaliteit en lange levensduur van de gehaktmolen.

Wij bieden preventief onderhoud aan op contractbasis, ook voor de vleesmolens die niet door ons zijn geleverd. Hierbij factureren wij altijd op nacalculatie. Dit houdt in dat u alleen betaalt voor de tijd die de monteur nodig had en voor de onderdelen die zijn vervangen. Wanneer u wilt, kunnen wij voorafgaand ook eerste een inventarisatie en offerte maken, zo komt u nooit voor verassingen te staan!

Vleesmolen kopen bij Van Uhm

Overweegt u een gehaktmolen te kopen bij Van Uhm? Of ontvangt u graag eerst wat meer informatie over onze machines voor de voedselverwerkingsindustrie? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn een solide en betrouwbaar familiebedrijf. We houden van direct klantcontact, van snel aanpakken en de klant ontzorgen.

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood