Advies? Bel 074-2662905

KOLBE – SPECIALIST IN KWALITEIT EN DEGELIJKHEID

Topmerk in vleestechniek

Kolbe mengwolf

Kolbe is één van de merken waarvan Van Uhm al sinds jaar en dag de trotse dealer voor Nederland is. Duitse kwaliteit, robuustheid en degelijkheid zijn termen die met recht van toepassing zijn op de machines die deze specialist in de vleestechniek bouwt.

OPTIMAAL MENGEN, WOLVEN EN ZAGEN

Profiteer van 65 jaar ervaring

Deze Duitse fabrikant produceert al meer dan 65 jaar vleesmolens, mengwolven, industriële automaten- en mengwolven en een grote variëteit aan lintzagen. Deze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u altijd kunt vertrouwen op Kolbe machines van topkwaliteit. Nieuwsgierig geworden of de Kolbe vleesmolens, Kolbe mengwolven en Kolbe lintzagen aan uw wensen en eisen voldoen? Dan geven de ervaren specialisten van Van Uhm u graag advies over de beste oplossing voor uw bedrijf.

Vertel ons hoe uw bedrijfsprocessen lopen en wij zoeken samen met u naar ruimte voor verbetering met een machine van Kolbe. De meerdere mogelijkheden zetten we naast elkaar voor u, waarbij we ook de verschillen in resultaat en investering meenemen. 

Duurzaamheid als uitgangspunt

De visie van Kolbe is dat duurzaamheid niet eindigt bij de herkomst van ingrediënten. Ook tijdens het voedselbewerkingsproces moet er naar de toekomst worden gekeken. Dat is precies wat Kolbe doet met hun machines. Al meer dan 65 jaar zijn ze specialist in vleesverwerkende machines van hoogstaande kwaliteit. Daarbij gelden naast energiezuinigheid ook betrouwbaarheid, gebruiksvriendelijkheid en de hoogste hygiënestandaarden als uitgangspunten.

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood