Advies? Bel 074-2662905

SPECIALIST IN KWALITEIT EN DEGELIJKHEID

Lintzaag machine van hoge kwaliteit

Wilt u een professionele lintzaag kopen? Dan zit u bij Van Uhm goed! Al meer dan 70 jaar leveren wij apparatuur en inventaris van toonaangevende merken aan de vleesverwerkingsindustrie. In ons assortiment hebben wij lintzagen van verschillende afmetingen. Deze zijn geschikt voor het verwerken van grotere of hogere producten. Bent u benieuwd of de lintzaag machine in uw productieproces past? De beste manier om dit te ontdekken, is door hem zelf te testen. Van Uhm biedt u de mogelijkheid om verschillende machines in onze demonstratieruimte te testen.

VERZEKERD VAN KWALITEIT

Nieuwe en tweedehands Kolbe lintzaag

Van Uhm levert alleen lintzaag machines van het toonaangevende merk Kolbe. Wanneer u een Kolbe lintzaag vlees koopt bij van Uhm, bent u verzekerd van kwaliteit. Iedere lintzaagmachine heeft een krachtige motor en snijdt zonder moeite door bevroren producten. Naast nieuwe lintzaag machines verkoopt van Uhm ook voordelig geprijsde tweedehands modellen. De occasions worden goed nagekeken door onze service technici. Ze werken volgens de kwaliteitsstandaarden, maken de machine van A tot Z schoon en voorzien de machine – waar nodig – van nieuwe onderdelen. Wanneer u een tweedehands lintzaag vlees koopt bij Van Uhm, bent u ervan verzekerd dat het goed zit met de kwaliteit en lange levensduur van de lintzaag. Wij leveren – net zoals bij de nieuwe modellen – alle lintzaag machines met standaard garantie. Op die manier kan de lintzaag jaren mee! Naast nieuwe en tweedehands lintzaag machines, kunt u bij van Uhm ook terecht voor periodiek onderhoud. Ook op lintzaagmachines die niet door ons zijn geleverd. We factureren op nacalculatie, dit houdt in dat u alleen betaalt voor de tijd dat de monteur bezig is geweest en voor de eventuele onderdelen die zijn vervangen. Wanneer u wilt, kunnen wij voorafgaand ook eerst een inventarisatie en offerte voor u maken. Op deze manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Lintzaag kopen bij van Uhm

Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf en al ruim 70 jaar totaalleverancier van machines voor de vleesindustrie. Wij houden van direct klantcontact, van snel aanpakken en de klanten ontzorgen. Wilt u een lintzaag kopen bij van Uhm? Of wilt u graag meer informatie over de lintzaag machines uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op!

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood