Advies? Bel 074-2662905

MAJA – KWALITEIT ONTZWOEREN & ONTVLIEZEN

Groot in machines voor vlees en vis

Verwerkt u vlees of vis? Dan weet u hoeveel het u scheelt als u kunt vertrouwen op efficiënte machines hiervoor. Maja is de fabrikant van een breed assortiment hiervan. Van Uhm is uw leverancier die advies op maat levert.

SPECIALISTEN IN VLEES/VISVERWERKING EN SCHILFERIJS

Perfectie in ontvliezen en ontzwoeren van vlees en vis

Als u actief bent in de vlees- of visverwerkende industrie, dan kent u Maja ongetwijfeld al. Maja produceert ontvlies-, ontzwoerd-, vleessnij-, portioneer- en schilferijsmachines; zowel voor het ambachtelijke bedrijf als de industriële voedselverwerking. Alle machines worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Afhankelijk van uw wensen en eisen is er altijd een ideale machine te vinden. Daarvoor kunt u terecht bij de ervaren specialisten van Van Uhm. We beginnen met brainstormen over het verbeteren van uw processen met een machine van Maja. Per optie verduidelijken we uiteraard de verschillen in investering en mogelijkheden.

Innovatief familiebedrijf

Wat in 1955 in het klein begon, is anno nu door de derde generatie van het familiebedrijf uitgebouwd tot een wereldwijd gerenommeerd merk van vleesverwerking- en schilferijsmachines. Een merk dat continu blijft innoveren. Een van de succesvolste innovaties van de laatste jaren is de meswissel bij de Maja EVM ontvliesmachines: in enkele seconden te verwisselen met slechts één handbeweging en zonder gereedschap.

OOK ONTZORGd WORDEN DOOR VAN UHM EN MAJA?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in en voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke machines het beste passen bij uw situatie.

   vlees

   wild & gevogelte

   vis

   vegetarisch

   AGF

   kaas & zuivel

   convenience

   petfood