Advies? Bel 074-2662905

AL RUIM 70 JAAR LEVERANCIER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN

Snelle en handige messenslijpmachines

Als er één ding belangrijk is in de vleesindustrie, is het wel dat het blad van uw mes scherp is. Met een professionele messenslijpmachine van Van Uhm zijn de bladen van uw messen in een paar seconden perfect scherp. Bent u op zoek naar een messenslijpmachine? Dan zit u bij Van Uhm goed! Al meer dan 70 jaar leveren wij apparatuur en inventaris voor de vleesverwerkende industrie. Bent u benieuwd hoe de messenslijpmachine werkt? De beste manier om dit te ontdekken, is door hem zelf te testen. Van Uhm biedt u de mogelijkheid om verschillende machines in onze demonstratieruimte te testen.

KWALITEIT EN LANGE LEVENSDUUR

Nieuwe en tweedehands messenslijpmachine

Het herhaaldelijk slijpen van uw messen is belangrijk om de levensduur van uw messen te verlengen. Met een messenslijpmachine wordt het slijpen een stuk gemakkelijker; de optimale slijphoek is van te voren al ingesteld in de fabriek. Naast nieuwe messenslijpmachines verkoopt van Uhm ook voordelig geprijsde occasions. De tweedehands messenslijpmachines worden goed nagekeken door de servicetechnici van Van Uhm. Zij werken volgens de kwaliteitsstandaarden, maken de machine van a tot z schoon en voorzien de machine waar nodig van nieuwe onderdelen. Wanneer u een tweedehands messenslijpmachine koopt bij Van Uhm, bent u ervan verzekerd dat het goed zit met de kwaliteit en lange levensduur van de messenslijpmachine. Wij leveren alle occasions dan ook met standaard garantie, zo kan een messenslijpmachine van Van Uhm jaren mee in uw productieproces.

Technische ondersteuning en service van Van Uhm

Van Uhm biedt messenslijpmachines van gerenommeerde merken. Wij zijn een solide en betrouwbaar familiebedrijf en een totaalleverancier van machines voor verse vleesproducten. Wij houden van direct klantcontact, van snel aanpakken en de klant ontzorgen. Wij bieden preventief onderhoud aan op contractbasis, ook voor messen slijp machines die niet door ons zijn geleverd. We factureren hierbij op nacalculatie, dit houdt in dat u alleen betaalt voor de tijd die de monteur nodig had en voor de eventuele onderdelen die zijn vervangen. Wanneer u wilt, kunnen wij voorafgaand ook eerst een inventarisatie en offerte voor u maken. Op die manier komt u nooit voor verassingen te staan. Wilt u een messenslijp machine kopen bij Van Uhm? Of wilt u graag meer informatie over de messenslijpmachines uit ons assortiment? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

ook ontzorgd worden door van uhm?

divider

Vraag vrijblijvend informatie aan

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek om te bespreken welke oplossingen het beste passen bij uw situatie.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood